Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

kahraman333333

kahraman333333

Üye
Şarj iyi olmuş ya 920 de ilk defa betada 1.5 gün gördüm

• Beğen
Tepkiler: Rainesto

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Dizi veya film izleme stelerindeki videolar hala tam ekrana dönüşmüyor. Ona bir düzeltme gelmemiş. İngilizcesi sağlam bazı arkadaşların bunu geri bildirim yapmalarını rica ediyorum. Yada Twitterdan direk şahıslara iletmelerini. :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto ve YkPkY
YkPkY

YkPkY

Üye
Şarj iyi olmuş ya 920 de ilk defa betada 1.5 gün gördüm

Ne.dalgamı geçiyorsun arkadaşım.
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda

Çırak ile gönderildi

kahraman333333

kahraman333333

Üye
2 3 gün geçsin bide telefonu %10 falan şarj etme 20 30 olunca et rahat 10 saat olur o

PureFood

PureFood

Üye
1,5 yıldır kullanıyorum şarzım 6 saate düştü.beklemede bile %20 gidiyor.tek bing hava ile time me title açık arka planda

Çırak ile gönderildi
Abi gece 100de bırakıyorum sabah 7-8 gibi bakıyorum 97 falan oluyor.. Bi sıfırlamayı denesen ?

osilost

osilost

Üye
Benim Htc 8s son düzeltme güncellemesinden sonra full aktif 1,5 gün dayandı hayretle telefonu izliyorum :)

habbuj

habbuj

Üye

Çırak ile gönderildi
mobil veriyi kapalı tutarsan çok daha iyi dayanıyor şarj. mobil veri veya wifi açıkken sömürüyor şarjı.

a.emre

Üye
Benim de normale döndü.1 gün 2 saat sonunda kalan şarj %29.

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Benimki de.çok şarj yemeye başladı

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
sarj ıcın cozum uranyum pıller sarja bıle gerek yok tel bozulur sarj hıc bıtmez... bır kıbrıt kutusu kadarı bıle bır ferrayı ff yı 5-6 yıl son hızda calıstırır

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Uranyum her.yerde bulunsa.ve ucuz olsa olurdu

TurboCall

TurboCall

Üye
sarj ıcın cozum uranyum pıller sarja bıle gerek yok tel bozulur sarj hıc bıtmez... bır kıbrıt kutusu kadarı bıle bır ferrayı ff yı 5-6 yıl son hızda calıstırır
imzanı değiştir ceza alırsın.

ArMaGeDdOn_87

Üye
aktif kullanılan bir cihazın şarjının 1 gün gitmesi imkansız

Rainesto

Rainesto

Üye
benim 620yi sabah 7 de pil tasarrufuna alıyordum akşam 5 e kadar %70 civarı oluyordu aynı kullandım bugün %87 oldu

TurboCall

TurboCall

Üye
1923 te ımzalanan belgelr nedenıyle 100 yıl boyunca somurgeyız haklısın
bız sadece ALLAH tan korkarız....
Bende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.

gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
Bende sadece ALLAH tan korkarım ama bi imza yazdım diye sildiler yani buranın adeti siyasete izin vermiyor sağolsun doğruyu söyleyemiyoruz her zaman @EroL @papakudioflu @Ozan doğruya doğru.
en fazla hesabımı kapatırlar.... bır hesap ıcın yalana dogru dersem ALLAH ın huzurunda hesap veremem

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve TurboCall

Üst Alt