Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

anılbaran

anılbaran

Üye
Lütfen bu konuyu amacından saptırmayalım 8.1 güncellemesi hariç diğer sorunlar için ayrı konu açınız. İyi forumlar

dakamon

dakamon

Üye
Lütfen bu konuyu amacından saptırmayalım 8.1 güncellemesi hariç diğer sorunlar için ayrı konu açınız. İyi forumlar

Guncellemenin özellikleri telefonlarınıza etkisini falan konuşunda biraz daha bu çerçevede olmaya çalışalımda sayfalarca muhabbetin arasından insanlar aradıklarını bulmada sıkıntı çekmesin

Tost Makinası ile gönderildi.

YkPkY

YkPkY

Üye
benim şarjım iphonun geçti maaşallah

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
şarj durumu iyi birde Nokia yada yeni adıyla Microsoft mobil mi neyse İphone gibi yaygınlaşsa on numara olur
arabada İphone bağlantısı tv teyp de yine aynı yazıcılarda bugün baktım kablosuz apple ürünleri yalnız bağlanıyor
hayatın içine giremedik ya

• Beğen
Tepkiler: PureFood
tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
920 şarj arttımı azaldımı ona göre kuracağım

YkPkY

YkPkY

Üye
benimki iphonunkinden kötü oldu.
bu kadar yeterli bence

tehlikeqi

tehlikeqi

Üye
Kalsın yani

emz

emz

Üye
yorumlara baktımda sıkayetcı cok.... haklısınız
oyunla işim olmaz.. oyunu pc de oynarım arada oyle denerım... daha cok ınternet. vıdeo. muzık... stabılıtede onemlı.. androıd gıbı arka planda cok uygulama calıstırıyomu... pc m de win 8.1 var cok harıka bır ısletım sıstemı... telefonlarındada aynı stabılıteyı saglıyomu?

Size şöyle söyleyeyim eğer stabilite arıyorsanız wp ye geçin. Tam sizin isteklerinizi karşılıyor. Bizler şikayetçiyiz çünkü normal wp yi kullanmıyoruz. Bizler burada bir üst gelecek olan güncellemeden önceki beta sürümü kullanıyoruz. Haliyle bizler de bulunan sıkıntılar sayesinde sistem düzeltiliyor. Bizlerde normal olmaz o yüzden. Ama size şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Piyasadaki en stabil sistem. Geçmenizi öneririm. Heleki ben en düşük modeli kullanıyorum (520), gayet rahat.

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve gericikoyluyobaz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
620de 525 bataryası kullanıyorum şarj acayip gidiyor :D @skynet

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: skynet
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
uzun gidiyor anlamında mı kısa süre gidiyor anlamında mı :D

İlk defa 1.5 gun gordum :D ama oyunlarda takılmalar var bayağı. Birşeyi tam tapsalar :ban:

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Genede Eskisinden İyi.

BelaMonte

BelaMonte

Üye
bu güncellemenin amacı neydi pardon?

YkPkY

YkPkY

Üye
bu güncellemenin amacı neydi pardon?
Microsoftun, kullanıcılarının gün boyu canları sıkılmasın hareket olsun diye yanında şarj aleti taşımak isteyenler için tasarlandı bu yazılım :kop:

tabiki beta geliştirici yazılımı.daha ne kadar söyleyelim

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve suyunsesi
PureFood

PureFood

Üye
Benim cihazda farklılık yok ya, aynı tas aynı hamam

Üst Alt