Benim son güncellemeden önce 1 günle 1gün 15 saat arası değişiyordu,şarj etme aralığım.Şimdi daha çabuk bitmeye başladı,bırakın 1 günü çıkarmayı, 10 saatten sonra pil tasarrufuna geçiyor.Ayrıca Adobe Reader da çalışmıyor,açtıktan 2-3 saniye sonra kapanıyor.
Nokia Recovery Tools kullan, NSU telefonu tanımayabilir.Arkadaşlar wp8.0 a nsu ile yazılımı yuklesem dönebilir miyim?Yoksa iPhone la devam edeceğim ben 920'mi özledimm.
Hiç kullanmadım onu nasıl yapılırki?Nokia Recovery Tools kullan, NSU telefonu tanımayabilir.
NSU ile farkı yok aynı kolaylıkta bir program.Hiç kullanmadım onu nasıl yapılırki?
Aerize explorer dosya yöneticisi programında ne güzel sd kart içindeki dosyaları görebiliyor ve oraya telefondan dosya transferi ve telefon ile kopyala yapıştır işlemleri yapabiliyordum. Güncelleme sonrası sd kartı görmüyor. Hadi bir de buradan yakın![]()

Yooo görüyor. Ben daha az önce kullandım. Sadece ekrandaki kısa yolu kaldırmış oluyor o kadar. Alttaki + işaretine basın ve tekrar sd kartı seçin. Ardından da ✔ işaretine basın geri gelir
Telgrafla gönderildi.

