Haber Windows Phone 8.1 Dev Preview İçin Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
Şarj cort,ve 5 saatte zor doluyor,8,1 yükledikten sonra.8de iken 2,5 saatte doluyordu.

Çırak ile gönderildi

Dejavuex

Dejavuex

Üye
8.0da beklemeye devam anlaşıldı :)

a.emre

Üye
Benim son güncellemeden önce 1 günle 1gün 15 saat arası değişiyordu,şarj etme aralığım.Şimdi daha çabuk bitmeye başladı,bırakın 1 günü çıkarmayı, 10 saatten sonra pil tasarrufuna geçiyor.Ayrıca Adobe Reader da çalışmıyor,açtıktan 2-3 saniye sonra kapanıyor.

emz

emz

Üye
Benim son güncellemeden önce 1 günle 1gün 15 saat arası değişiyordu,şarj etme aralığım.Şimdi daha çabuk bitmeye başladı,bırakın 1 günü çıkarmayı, 10 saatten sonra pil tasarrufuna geçiyor.Ayrıca Adobe Reader da çalışmıyor,açtıktan 2-3 saniye sonra kapanıyor.

Allah'ın cezası yazılım ve onun mühendisleri 1 yıldır hiç takılmadan çalışan adobe reader ı bozdu. Atıp duruyor ve aksi gibi benim en çok kullandığım program. Ders programım da dahil hepsi onda. Ne yapıyor bu güncelleme bölümü ben bu işi çözemedim. Şarj konusunda ise değişen bir şey olmadığı gibi şarj olması çok uzun sürüyor. Umudumuz birgün Nokia sorunsuz sürümü yayınlayacak olması yönünde.

Telgrafla gönderildi.

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar wp8.0 a nsu ile yazılımı yuklesem dönebilir miyim?Yoksa iPhone la devam edeceğim ben 920'mi özledimm.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Benim bu sabah haberim oldu be hemen yükledim bekleyip göreceğiz nelerin performansı artmış

Hava kompresörüyle gönderildi

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hızlı batarya tüketme özelliği aktif olmuştur. Teşekkürler Microsoft!!! (lumia 620)

Bu arada Zello beta tester onayı geldi. Tek olumlu haber bu benim için.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Rainesto
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Amacı nedir bunların anlamadım ki tamam anladık deneme sürümü fakat bu bildiğin başlangıç sürümü sanki sistemi sıfırdan deneme yanılmayla kuruyorlar. İleriye gideceğine geriye gidiyor. O batarya performansının hali ne öyle. Gelen tek özellik hızlı batarya bitme sorunu 10x artırıldı.

• Beğen
Tepkiler: Krnl386 ve Aybin.Kilic
suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonlarınızı kaç kez şarj ettiniz arkadaşlar. Biliyorsunuz ki ilk birkaç şarj sonrası anlayabiliyoruz gerçek performansını. Siz nasıl hemen emin olabildiniz ki?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

windman1981

windman1981

Üye
Aerize explorer dosya yöneticisi programında ne güzel sd kart içindeki dosyaları görebiliyor ve oraya telefondan dosya transferi ve telefon ile kopyala yapıştır işlemleri yapabiliyordum. Güncelleme sonrası sd kartı görmüyor. Hadi bir de buradan yakın :(

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Benim her güncellemenin ertesinde şarjı düzenli boşalt-doldur yapmam ciddi oranda fark ettiriyor. İlk şarj ile ne bilim üçüncü şarj sonrası farklı. Dayanma süresi ciddi oranda atmış oluyor.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: KenanK
adanalı1

adanalı1

Üye
Telefona dokunmadıgım halde sarj suresı 1 gun . Kamera desen adam gıbı uygulama bıle yok .. Nokıa nın cok calısması lazım cook ..

emz

emz

Üye
Aerize explorer dosya yöneticisi programında ne güzel sd kart içindeki dosyaları görebiliyor ve oraya telefondan dosya transferi ve telefon ile kopyala yapıştır işlemleri yapabiliyordum. Güncelleme sonrası sd kartı görmüyor. Hadi bir de buradan yakın :(

Yooo görüyor. Ben daha az önce kullandım. Sadece ekrandaki kısa yolu kaldırmış oluyor o kadar. Alttaki + işaretine basın ve tekrar sd kartı seçin. Ardından da ✔ işaretine basın geri gelir :)

Telgrafla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: windman1981
braayn

braayn

Üye
benim lumia 1520de sıkıntı olmadı batarya ne uzadı ne kısaldı zaten batarya canavar :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Ben bırakın güncelleme yi 8.1 i ilk yüklediğimden iki şarj sonra normale bindi

Hava kompresörüyle gönderildi

windman1981

windman1981

Üye
Yooo görüyor. Ben daha az önce kullandım. Sadece ekrandaki kısa yolu kaldırmış oluyor o kadar. Alttaki + işaretine basın ve tekrar sd kartı seçin. Ardından da ✔ işaretine basın geri gelir :)

Telgrafla gönderildi.

Hımm tamam. Bende birden panik yaptım. Benim için çok kullanışlı. Çok teşekkür ederim. Siz söyleyince farkettim. :)

efeler12

efeler12

Üye
Bende hafif artış var bataryada normalde bu kadar yoğun kullanmam ama bugün yoğun kullandım sabah 7de şarjdan çekmiştim şu an %29 bence İyi dayandı haberler yüzünden dersi dinleyemedim sürekli haber siteleri ve twitter arasında gidip geldim mesaj geldikçe whatsappa baktım ama gerek olmadıkça mobil veri kapalıydı ama bugün öyle bir kullandım ki toplasan 2saati geçmez kapalı oluşu

Üst Alt