Akhtoher
Üye
Biraz alışma zamanı bırakher güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.
Eğer buna rağmen düzelmediyse gerçekten sorun var demektir.
Şu anda iyi gibi 3g açık ara sıra nete girdim 2 saat kadar whatsapp da konuştum otobusteyim şu an yolculuk yapıyorum kulaklığı takıp uyumuşum artık kaç saat çaldı bilmiyorum yarım saat kadar da mini moto racing oynadım ve %83 şarj ile yazıyorum bu mesajıBiraz alışma zamanı bırakher güncellemeden sonra bi alışması için zamana ihtiyac duyuyor telefon.
Eğer buna rağmen düzelmediyse gerçekten sorun var demektir.
Tahminleri düzelttilerseGüncellemeden sonra klavye tahminleri daha da iyileşmiş heleki en çok şu özellik swype ile yazınca bazen ses geliyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
aralıklar aynı ya değişmemiş bence ama wp de en çok istediğim şeylerden biri tile aralıklarının daralması. şu anki halinin yarısı kadar daralırsa tam olacak, arkaya attığımız resim de daha belirgin olacak, şimdi puzzle gibi bişey oluyor ekranda.Tile aralarındaki boşluklar büyümüş mü? Bana mı öyle geldi?Yanılıyor olabilirim.
wp de en çok istediğim şeylerden biri tile aralıklarının daralması. şu anki halinin yarısı kadar daralırsa tam olacak, arkaya attığımız resim de daha belirgin olacak şimdi puzzle gibi bişey oluyor ekranda.
Cortana yı falan bilmem ama benim batarya tüketimim ilk izlenimlerime göre önemli ölçüde düştü,bu güzel bir gelişme benim açımdan.Cortana animasyonları da değişmiş. Ayrıca ABD'DE BİNG Rewards kullanılabilir durumda.
Bende de olumlu yönde ciddi derecede gelişme. Özellikle bekleme modunda batarya iki saatte %1 düştü ki bu yaşadığım bir olay değildi.Cortana yı falan bilmem ama benim batarya tüketimim ilk izlenimlerime göre önemli ölçüde düştü,bu güzel bir gelişme benim açımdan.
Microsoft hesabıyla ilgili bir sorun veya telefonun saat tarih Ayarları bölge ile uyumlu değil. Cihazda sim kart takılırsa ve Saat tarih ayarı otomatik doğruluğunu kontrol edin.Hala yedekleme yapmıyor benim telefon neden olabilir acaba
"ayarlarınızı yedeklemede bir sorun oluştu, daha sonra tekrar deneyin"
Wp explore bende açılıyor herhangi Bi sıkıntı yokWp Explorer guncellemeden sonra açılmıyor
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?