Aybin.Kilic
Üye
benim daha önce kamera etrafında ısınma var iken şimdi gariptir ön yüzde aşırı ısınıyor ... şimdi bu yüzden 1 ay telefondan uzak kalmak istemiyorum umutlar tam sürüme kaldı güncelleme geldiğinde cihazı sıfırlayıp güncelleme yapmak daha mantıklı olacak galibaarkadaşlar ısınma konusunda bende şunu ekliyim 1520 kullanıyorum ve wifide Deezer muzik uygulamasından müzik dinliyordum neyse uygulama arka planda duruyor ve muziğide durdurup masaya koydum 30 dk yemek yedikten sonra cihazı elime aldığımda ciddi kamera merceğinin kısmı ve çevresi oldukça ısınmıştı %40 şarjı vardı bir anda 30 dk içerisinde %22 'e düştü şok oldum.Deezer uygulamasınıda bu arada bugün kurdum ve test ettim ..sanırım wp 8.1 kararlı sürümde bu ısınma olmayacak 3G de bi nebze anlarım ama wifide ısınmaya kimse kusurabakmasın bu güncelleme olmamış derim yani tabi bu olay kararlı sürümde de olursa bu cümleyi kullanıyor olacağım...
resim yada video çekerken kendi kamerası yerine nokıa camerayı kullan daha iyi sonuçlar alırsın tabi resim çekmek birazda ortam ve pozisyonlarla alakalı 820 nin 920 den daha iyi resim çekmesi aynı ortam ve aynı şartlarda mümkün değil biri 8 mp diğeri 8.7 dediğiniz olay tabiki kişiden kişiye değişirIsınma bendede yok cihazdan cihaza değişir mesela bende 920 var arkadaşın 820 si daha iyi fotoğraf çekiyor benden.
Yok gerçekten bazı arkadaşlar da demiş ben evde oyundan ziyade genelde nette dolaşıyorum dediğin gibi ne şebeke den nede wifi üzerinden ısınma yaşanmıyor şarj dersen ilk gün gibi sabahtan akşama hatta iyileşme var ben kendimi baz alırım maaşallah nazar değmesin burada dillendirmek istemiyorum nazar değer diyenasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyor
Ben çok geride kaldım sanırım 8.1 flan yuklenmedi hiç bende nasıl yapıcam biri anlatabilir mi acaba
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Bakın bu kullandığımız yazılım son kullanıcı için yayınlanmadı. Hatta Nokia Türkiye hergün bas bas bağırıyor geliştirici olmayanların yüklemesi tavsiye edilmez diye.Bazıları diyor bu deneme sürümü o yüzden böyle, siz hâlâ laf edin gibisinden diyenler var. Deneme sürümü olsun olmasın adamlar böyle bir şey yapmışlar mı yapmışlar. Tamam yüklemek zorunda değilim biliyorum ama olsun. Gene yaptıkları şeyde başarısız olmuşlar mı olmuşlar. Zararı bize dokunmuş mu dokunmuş. Gene suçun yani hatanın çoğu onlarda. Ama bizim bu sürümü yüklememiz hataysa tamam hatalıyız. Bu sorunlar olmasa güzel güncelleme zaten süper yapmışlar. Ama hataları cidden az değil. Biz gene bekliyoruz sabrediyoruz 24 haziranı. Şahsen ben çok güveniyorum asıl güncellemede sorunların tamamen kalkacağına. İnşallahta öyle olur.
Zaten sadece hatayı söylüyorum ve düzelteceklerine inanıyorum.Bakın bu kullandığımız yazılım son kullanıcı için yayınlanmadı. Hatta Nokia Türkiye hergün bas bas bağırıyor geliştirici olmayanların yüklemesi tavsiye edilmez diye.
Ayrıca size bir oyun versem oyunun açıklamalarında uyumluluk gereksinimleri yazar. Siz,yine de yükleseniz ve sorunlar çıksa oyuna değil bilgisayarınıza hata bulursunuz, bunu hepimiz yaşadık.
Burada da olay aynı. Siz telefonunuza uyumluluğu test edilmemiş ve hatta sizin günlük kullanımınıza uygun olmadığı belirtilen sorumluluk reddi sözleşmmesindeki kutucuğu onaylayarak bu yazılımı yüklemişsiniz.
Buna rağmen burada sorunlar üzerinden firmalara kızıyorsanız siz "Preview For Developers" programının mantığını anlamışsınız demektir.
Yanlış söylüyorsun.Bazıları diyor bu deneme sürümü o yüzden böyle, siz hâlâ laf edin gibisinden diyenler var. Deneme sürümü olsun olmasın adamlar böyle bir şey yapmışlar mı yapmışlar. Tamam yüklemek zorunda değilim biliyorum ama olsun. Gene yaptıkları şeyde başarısız olmuşlar mı olmuşlar. Zararı bize dokunmuş mu dokunmuş. Gene suçun yani hatanın çoğu onlarda. Ama bizim bu sürümü yüklememiz hataysa tamam hatalıyız. Bu sorunlar olmasa güzel güncelleme zaten süper yapmışlar. Ama hataları cidden az değil. Biz gene bekliyoruz sabrediyoruz 24 haziranı. Şahsen ben çok güveniyorum asıl güncellemede sorunların tamamen kalkacağına. İnşallahta öyle olur.
Bazıları diyor bu deneme sürümü o yüzden böyle, siz hâlâ laf edin gibisinden diyenler var. Deneme sürümü olsun olmasın adamlar böyle bir şey yapmışlar mı yapmışlar. Tamam yüklemek zorunda değilim biliyorum ama olsun. Gene yaptıkları şeyde başarısız olmuşlar mı olmuşlar. Zararı bize dokunmuş mu dokunmuş. Gene suçun yani hatanın çoğu onlarda. Ama bizim bu sürümü yüklememiz hataysa tamam hatalıyız. Bu sorunlar olmasa güzel güncelleme zaten süper yapmışlar. Ama hataları cidden az değil. Biz gene bekliyoruz sabrediyoruz 24 haziranı. Şahsen ben çok güveniyorum asıl güncellemede sorunların tamamen kalkacağına. İnşallahta öyle olur.
Tamam da 3400 mAh lik bataryalı telefonu normalde iki gün kullanırken, şimdi bir günde bitirmek zorunda kalıyorum. Bununda zararı olur diye korkuyorum
Telefonunuzdaki bataryanın ömrü normal kullanımda 2500-3000 Devinim arasıdır. Yani bu rakamlarda belirtildiği kadar şarj edilir. Kullanıcı bataryayı zarar veren şartlarda cihaz kullanıp özellikle tam şarj olmadan cihazı şarjdan çıkartır bu ömür kısalır.Tamam da 3400 mAh lik bataryalı telefonu normalde iki gün kullanırken, şimdi bir günde bitirmek zorunda kalıyorum. Bununda zararı olur diye korkuyorum
Ben bataryayı hiç bir zaman yarıda kesmedim, yada %10 dan fazla iken şarja takmadım. Şarjda iken kullanmadım. Ama akşam diyelim, batarya %60. Bu şarj bana yarın için yetmeyecek ve bugün şarj etmem lazım. Etmem için de bataryasını %10 yapmam lazım. %10 olana kadar Full oyun oynayıp telefonu ısıtsam sorun olur mu?Telefonunuzdaki bataryanın ömrü normal kullanımda 2500-3000 Devinim arasıdır. Yani bu rakamlarda belirtildiği kadar şarj edilir. Kullanıcı bataryayı zarar veren şartlarda cihaz kullanıp özellikle tam şarj olmadan cihazı şarjdan çıkartır bu ömür kısalır.
burdaki sorunu anlamamışsınız galiba sorun sabır meselesi değil tüm arkadaşlar aynı durumu yukledik neden bazılarında ısınma varda bazılarında yok ..şimdi aklıma takılan bu ısınma problem yasaamayanlar cihazları sıfırlayıp öylemi güncelleme. Yaptılar acabaPreview surum olduğunu, hiç bir optimizasyon olmadığını unutup yorum yapan çok kişi var. Yazık valla ne diyeyim sabır versin Allah.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Ben sıfırladım güncelleme yaptıktan sonra bida sıfırladım bi ilgisi var mı bilmiyorum ama bahsedilen ısınma sorunu yokburdaki sorunu anlamamışsınız galiba sorun sabır meselesi değil tüm arkadaşlar aynı durumu yukledik neden bazılarında ısınma varda bazılarında yok ..şimdi aklıma takılan bu ısınma problem yasaamayanlar cihazları sıfırlayıp öylemi güncelleme. Yaptılar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?