System X
Üye
Windows phone 8.1 ile gelecek.tabi tam sürümden bahsediyorum.şuan ki kullanılan preview sürümünde bazı şeyler eksik.beyler ben bi video gördümde acaba bu ilerleyen wp sürümlerinde gelirmi video buMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Saten öyleGüç tasarrufunu aç cebine koy bir ara ekran görüntüsü al tamam dır
hayır gençler agresif tutumunuzu anlıyorum ama bir saat internet artı 100'e yakın mail. Kaldı ki o resim hiç bir şey yapmasanız bile sistemin şarj kullanmadığını gösteriyor. Bu durumda geriye sistemin cihaz optimizasyonu kalıyor.telefonu hiç kullanmazsanız masada bu şekilde durursa bu resimdeki şarj değerleri gerçek olur
Bendeki telefonun 1520 olduğundan haberi yok herhalde şunu bir tokatlayayımhayır gençler agresif tutumunuzu anlıyorum ama bir saat internet artı 100'e yakın mail. Kaldı ki o resim hiç bir şey yapmasanız bile sistemin şarj kullanmadığını gösteriyor. Bu durumda geriye sistemin cihaz optimizasyonu kalıyor.
bu şekilde açıklamalı yazarsanız yeni telefon alacak arkadaşlarda doğru bilgilendirilir ancak 920 ile 925 in bataryaları aynı seviyede olduğu için 1 saat internet+100 mail daha fazla batarya tüketeceğinden eminim fakat yinede test edip buraya yazarımhayır gençler agresif tutumunuzu anlıyorum ama bir saat internet artı 100'e yakın mail. Kaldı ki o resim hiç bir şey yapmasanız bile sistemin şarj kullanmadığını gösteriyor. Bu durumda geriye sistemin cihaz optimizasyonu kalıyor.
Kilit ekranını demiyorum müziği diyorumWindows phone 8.1 ile gelecek.tabi tam sürümden bahsediyorum.şuan ki kullanılan preview sürümünde bazı şeyler eksik.
tam sürüm haziranda geliyor.
1520 olduğu için doğru zatentelefonu hiç kullanmazsanız masada bu şekilde durursa bu resimdeki şarj değerleri gerçek olur
Güncelleme ile wifi ısıtıcı özelliği gelmiş. Normalde şebeke ile internete girdiğimde aşırı ısınıyordu, wifi ile girdiğimde gayet menüde dolaşmış gibi oluyordu. Şimdi wi fi ile internete girdiğimde GTA SA oynamış kadar telefon ısınıyor ve batarya boşalıyor. Tamam iyi bir özellik elimizin ısınması ama yazın gerek yok buna. Microsoft yapacağını yaptı......
Bende öyle bir sorun yok.
Wifi'den ziyade internette video vs izliyorsan ondan ısınıyor olabilir
Gelecekten gönderildi.
nasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyorSorun yok
Hava kompresörüyle gönderildi
Evet sorun yok tabiiki,gayet iyi bir şekilde ve sorunsuzca ısınıyornasıl sorun yok arkadaşlar ya bizim cihazlardamı sorun var bendede 1020 var felaket ısınma var internet ve oyun haricinde sorun yok ama özellikle wifi yada şebeke farketmiyor 5 dakika içinde ısınıyor ve 3- 4 saatte içinde de şarj bitiyor
Bende öyle bir sorun yok.
Wifi'den ziyade internette video vs izliyorsan ondan ısınıyor olabilir
Gelecekten gönderildi.
sizinkilerde gizli bir fan mı var yoksa yada siz mi eklettiniz arkadaşlarIsınma benim telefonda da yok.
Dumanla gönderildi.
Isınma bendede yok cihazdan cihaza değişir mesela bende 920 var arkadaşın 820 si daha iyi fotoğraf çekiyor benden.sizinkilerde gizli bir fan mı var yoksa yada siz mi eklettiniz arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?