ogzhnoTr
Üye
5dk internette wifi ile gezince,yazı yazınca % kaç gidiyor sende
Çırak ile gönderildibişey daha dikkatimi çekti.
maxicep uygulamasıda çok harcıyormuş
Time title ?Arka planda whatsap,wiber,face messenger,skype,bing hava açık bıraktım abim.time title silikti.6 saatte %2 gitmiş.wifi ,3g açık herzamanki gibi.
Time title sömürüyormuş meğer.
Bide clock hubu deneyeyim bakalım
Çırak ile gönderildi
Bende sorun yok şarj su gibi gitmiyor
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Hocam kullandığın şeylere göre % oranlarındaki azalma farklılık gösterir.Elbet oyunlar şarjı daha çabuk bitiriyor.Yani bir oyunla bir programı bir tutmayın.Yada oyunla günlük kullanımı(sms,telefonla görüşmek gibi)Allah Allah.
benim telin ayrıcalığı neyarım saat oyun oynayınca kaç oluyor.benimki %20 küsürlere düşüyor
Hocam kullandığın şeylere göre % oranlarındaki azalma farklılık gösterir.Elbet oyunlar şarjı daha çabuk bitiriyor.Yani bir oyunla bir programı bir tutmayın.Yada oyunla günlük kullanımı(sms,telefonla görüşmek gibi)
ne oynadığına bağlı ben gta san full ayarlarda oynarsam 1 sate benimde pil bitiyoOrosı öyle,bişey dediğim yok.abartı düşmesini sizlerle kıyaslıyorum.yarım saat bi oyun %70 harcarmı?
Çırak ile gönderildi
Gider tabiOrosı öyle,bişey dediğim yok.abartı düşmesini sizlerle kıyaslıyorum.yarım saat bi oyun %70 harcarmı?
Çırak ile gönderildi
Bir gün gelecek yenilenebilir enerji tarzı bir şey yapılacak kullandıkça telefonun bataryası iyice dolacak. ama beş sene , ama on sene. Bu mutlaka gelecek ve bence Apple öncü olacak.yeni nesil hangi telefon dayanıyor kiEnınde sonunda bıtecek yani
Gider tabiOrosı öyle,bişey dediğim yok.abartı düşmesini sizlerle kıyaslıyorum.yarım saat bi oyun %70 harcarmı?
Çırak ile gönderildi
Ne o ne oynadığına bağlı ben gta san fu ll ayarlarda oynarsam 1 sate benimde pil bitiyo
3 tane güneş paneli aldım küçük.onu kılıfa uyarlıycam bakalım nasıl olacak
Çırak ile gönderildi
Akımını filan ayarlayabilirsen olabilir.
Whatsappa Guncelleme Bekleyen Lumia 520 ile gönderildi.
Şarj oluyor simgesi çıkartırsan ne mutlu sana3 tane güneş paneli aldım küçük.onu kılıfa uyarlıycam bakalım nasıl olacak
Çırak ile gönderildi
Nokia'nın ekran arkasında güneş enerji panelleri kullanarak ekranın güne enerji panellerinden beslenmesine yönelik bir çalışması vardı.
Tag Heuer bir cihazında kullanmıştı onu abi, normal cihazlarda olsa güzel olurdu.Nokia'nın ekran arkasında güneş enerji panelleri kullanarak ekranın güne enerji panellerinden beslenmesine yönelik bir çalışması vardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?