Windows Phone 8.1′in içeriği ortaya çıkmaya başladıbu beklenen güncellemede başka neler gelecek yoksa sadece bildirim merkezi mi geliyor ..... hani aldık aldığımıza da bin pişman olduk en azından garantisi dolmadan şöyle adam gibi kullanabilseydik
cihazı aldığımızda olması gereken özelliklerin en başında olması gereken 2 özellik, çok çok geç kalmış bi güncelleme olsada beklemeye değer.. blgi için teşekkürler
gelsin biran önce ya

kim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadıkHocam gelse ne olacak gene bir şeyler beklemeye devam edeceğiz wp nin kaderi bu galiba sıkıldım artık![]()
hocam şöyle bir sıkıntı daha var verilen 3 yıllık güncelleme sözünün yarısı 8.1 ile geçti diğer yarısı da son olarak bir kaç bir şey getirir sonra bize güle gülekim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadık
Windows Phone 8.1 güncellemesi ve peşinden verilecek her güncelleme destek suresini sıfırlıyor.hocam şöyle bir sıkıntı daha var verilen 3 yıllık güncelleme sözünün yarısı 8.1 ile geçti diğer yarısı da son olarak bir kaç bir şey getirir sonra bize güle güle
aynen katılıyorum size sürekli dile getirmeye çalıştığım konulardan biride bu zaten biz şimdiki zamanı yaklamaya çalışırken hep 3 gömlek ilerdeler bizden bahsettiğiniz gibi bizim cihazlar adam olana kadar daha ne yenilikler çıkacak ve biz hep geriden yaşıyacağız..hocam şöyle bir sıkıntı daha var verilen 3 yıllık güncelleme sözünün yarısı 8.1 ile geçti diğer yarısı da son olarak bir kaç bir şey getirir sonra bize güle güle
hocam sizin dediğiniz hesapla bizim alacağımız güncelleme suresi 2020 yılına kadar gider fakat siz bunun olacağına inanıyor musunuz ? 8.1 2014 de çıkacak 2017 de destek son bulacak 8.1 için aynı yıl için 8.2 çıkarsa o da aynı şekilde 2017 de fakat 2015 8.7 diyelim geldi 2018 yılına çekeceklerini sanmıyorum ben güncelleme desteğini.Windows Phone 8.1 güncellemesi ve peşinden verilecek her güncelleme destek suresini sıfırlıyor.
nasıl yani 8.1 verildikten sonra destek bitiyormu yoksa 36 ay lık süreç tekrardan mı başlıyor 8.1 verilcek ve 3 yıl dahamı güncelleme gelicek yok artıkWindows Phone 8.1 güncellemesi ve peşinden verilecek her güncelleme destek suresini sıfırlıyor.