cesurpolis61
Üye
8.1 deki gelecek güncellemedeki özelliklerin en başta gelmesi gereken bi cihazda olması gereken özelliklerdi zaten ama biz 1 sene sonra kavuşacağız siz yaklaşacağımıza inanıyormusunuz?Biz o zamanlar amberi gözümüzde çok büyütmüştük. Yahu bide bu nokia nın da halt yemesi. Öyle bir reklamını yapıyorki en ufak şeyleri bile büyütüyor gözümüzde bakalım 8.1 bizi android ve ios un sağladığı özelliklere ne kadar yaklaştıracak
sizin sordugunuz soruların cevabı aslıdna geçmişte mevcut naıslmı ilk wp7 telefon çıktıgında ilk çıkan modelelrinde son çıakn wp7.8 mi neydi tam hatılamıyorum o güncellemyi aldımı eğer aldıysa wp8 her telefonda rahatlıkla alır bence öyle olması gerekiyor bunu bir araştırmak lazım veya bilgili arakdaşlar varsa bilgilendirirlerhocam sizin dediğiniz hesapla bizim alacağımız güncelleme suresi 2020 yılına kadar gider fakat siz bunun olacağına inanıyor musunuz ? 8.1 2014 de çıkacak 2017 de destek son bulacak 8.1 için aynı yıl için 8.2 çıkarsa o da aynı şekilde 2017 de fakat 2015 8.7 diyelim geldi 2018 yılına çekeceklerini sanmıyorum ben güncelleme desteğini.
wp7 cihazlar bildiğim kadarı ile 2009 yılında duyuruldu ve 2012 yılında 8 ile desteği bitti son çıkan güncelleme yine 2012 yılındadır. Eğer wp 7 sistemini baz alacaksak 2015 ile bizim cihazlar ölecek demektir.sizin sordugunuz soruların cevabı aslıdna geçmişte mevcut naıslmı ilk wp7 telefon çıktıgında ilk çıkan modelelrinde son çıakn wp7.8 mi neydi tam hatılamıyorum o güncellemyi aldımı eğer aldıysa wp8 her telefonda rahatlıkla alır bence öyle olması gerekiyor bunu bir araştırmak lazım veya bilgili arakdaşlar varsa bilgilendirirler
benim ne demek istediğimi tam anlamadın galiba ben orada ilk çıkan telefon son çıkan sürümü almışmı demek istedim ve büyük ihtimal almış ve wp8 nereye kadar sürerse artık bütün güncellemelri alıcak bencewp7 cihazlar bildiğim kadarı ile 2009 yılında duyuruldu ve 2012 yılında 8 ile desteği bitti son çıkan güncelleme yine 2012 yılındadır. Eğer wp 7 sistemini baz alacaksak 2015 ile bizim cihazlar ölecek demektir.
aynen yaafedersiniz ama bunlar zaten birkaç uygulamayla kilit ekranına ekleniyorkim sıkılmadiki cihazlarımızın garantisi bitiyor, piyasada değer kaybı artıyor biz hala adam gibi güncelleme almadık
neyi bahsettiniz anlamadım kilit ekranına eklenen uygulama ile bizim bahsettiğimiz sorunlarla ne alakası var anlamadım..aynen yaafedersiniz ama bunlar zaten birkaç uygulamayla kilit ekranına ekleniyor
bu bildirimleri bende ekleyebiliyorum ama 30 dkda bi güncelliyorneyi bahsettiniz anlamadım kilit ekranına eklenen uygulama ile bizim bahsettiğimiz sorunlarla ne alakası var anlamadım..
ne yapalım kendileri bilir bize beklemekten gına geldi.... elimizden başka bir şey gelmiyor müşteri kaybetmeyi çok seviyorlar anlaşılan.gdr3 Blue 8.1 ne kadar güncelleme varsa gelmeli çok bekletmenin anlamı yok hem yıl başı geldi nerede 1520
abi komserin odasındamı yazıyorsun8.1 deki gelecek güncellemedeki özelliklerin en başta gelmesi gereken bi cihazda olması gereken özelliklerdi zaten ama biz 1 sene sonra kavuşacağız siz yaklaşacağımıza inanıyormusunuz?
neden sordun kiabi komserin odasındamı yazıyorsun
polissin galiba merak ettimneden sordun ki
evet kardeşim ordu ünyeye yolu düşenleri beklerimpolissin galiba merak ettim
izmiredde inşallahevet kardeşim ordu ünyeye yolu düşenleri beklerim
fatsalıyım abi bendeevet kardeşim ordu ünyeye yolu düşenleri beklerim
öğrenciyim abi İzmittearamız 15 km şimdi fatsa da mısın bu gün başbakanı yolladık burdan size ordan da ordu merkeze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?