Haber Windows Phone 8.1 Başlangıç Ekranı Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
@TurboCall Zip olarak atabilir misiniz ?

osmanmert94

osmanmert94

Üye
Arkadaşlar uygulamasına bakın derim custom color seçeneği ile istediğiniz renkte yapabilirsiniz duvar kağıdınızı. Nasıl yapılacağını anlamayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar. Yardımcı olurum. Örneğin

• Beğen
Tepkiler: Aytaç-01
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar uygulamasına bakın derim custom color seçeneği ile istediğiniz renkte yapabilirsiniz duvar kağıdınızı. Nasıl yapılacağını anlamayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar. Yardımcı olurum. Örneğin
ben denedimde yinede normal wallapaper gibi durmuyor wallapaper daha iyi bence

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
ben sana teşekkür etmekten yoruldum sen paylaşmaktan yorulmadın hehe :kıskıs: Seninkiler arasındanda bir kaç tane beğendim aldım onları :)

• Beğen
Tepkiler: TurboCall
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
ben sana teşekkür etmekten yoruldum sen paylaşmaktan yorulmadın hehe :kıskıs: Seninkiler arasındanda bir kaç tane beğendim aldım onları :)
Ben teşekkür ederim, istediğini alabilirsin, Allah izin verirse öğlen bi 50 100 adet daha eklerim :D

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Windows Phone 8.1 Ana Ekran Resimleri, Resimler Orjinal Boyuttur.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ellerine sağlık kardeşim on numara olmuş :alkis:thumbup::worshippy:

ister mavi tarafı al ister koyu tarafı :)

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk: ama bunları tek link olarak verseydin ya @TurboCall

osmanmert94

osmanmert94

Üye
ben denedimde yinede normal wallapaper gibi durmuyor wallapaper daha iyi bence
Valla uygulama resmen benim için üretilmiş. Hep bunu kullanıyorum. Gayet güzel oluyorduruyor ekranımda. Son güncellemeyle birkaç özellik daha eklendi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Serhan adamın dibisin valla çok lazımdı iyi oldu böyle bir konu. 1520 biliyorsun ekran büyük olduğundan gösteriyor kendini senden ricam Avengers kahramanlarından HULK Wallpaper lazım 1520 için bulabilirsen süper olur.

• Beğen
drakoja1

drakoja1

Üye
emeğine sağlık. 10 numara hepsi.

• Beğen
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Serhan adamın dibisin valla çok lazımdı iyi oldu böyle bir konu. 1520 biliyorsun ekran büyük olduğundan gösteriyor kendini senden ricam Avengers kahramanlarından HULK Wallpaper lazım 1520 için bulabilirsen süper olur.

Bulurum kardeşim akşama koyarım, Allah izin verirse.

Turbo İle YollandıBirazdan hulk geliyor @Akhtoher ve zip de geliyor arkadaşlar ve tabiki yeni resimler güle güle kullanın2.paket 24 mb yükleme miktar olduğundan 2 pakette toplam anasayfaki resimler vardır güvenle indirebilirsiniz.Rarları indirin 2 paket halinde

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: csH ve Akhtoher
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar resimleri beğendiyseniz akşama 100 150 adet yeni resim ekliyebilirim ?

Turbonuz İle Yollandı :D

yavuzergun44

Üye
Teşekkür ederim

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

• Beğen
Tepkiler: Serhan

Üst Alt