Haber Windows Phone 8.1 Başlangıç Ekranı Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 8.1 Başlangıç Ekranı Resimleri
Windows Phone 8.1 Ana Ekran Resimleri, Resimler Orjinal Boyuttur.
2 Paketli Zip Paketinde Gördüğünüz Tüm Resimler Mevcuttur, (Rar Paketi En Alttadır).
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Anil-D, Burakkkk250, RetaXter ve 5 diğerleri

umitarig

umitarig

Üye
eline sağlık

csH

csH

Üye
:tşk:

braayn

braayn

Üye
turbocall iş başında eywallah kardeşim saolasın

BelaMonte

BelaMonte

Üye

beyler bana bunun gibi bir resim lazım. Bu çözünürlüğü düşük. ve yanları üstleri tam siyah olsun, (bu resimdeki tam değil) sonra resimdeki gibi telefonum sarı olduğu için sarılaşsın, bu resimdeki gibi güneş gibi bir şey olsun. bu resimdeki sarı, tam telefonumun rengindeki sarı değil ama iş görüyor. İnternette full aradım böyle istediğim bir şey ama bulamadım. Sizde hani varsa bana link atabilirsiniz, olmazsa bu resmide kullanabilirsiniz :)

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

beyler bana bunun gibi bir resim lazım. Bu çözünürlüğü düşük. ve yanları üstleri tam siyah olsun, (bu resimdeki tam değil) sonra resimdeki gibi telefonum sarı olduğu için sarılaşsın, bu resimdeki gibi güneş gibi bir şey olsun. bu resimdeki sarı, tam telefonumun rengindeki sarı değil ama iş görüyor. İnternette fu ll aradım böyle istediğim bir şey ama bulamadım. Sizde hani varsa bana link atabilirsiniz, olmazsa bu resmide kullanabilirsiniz :)
bulursam haber veririm, ama şöyle birşey yapabilirsin orta katmanı büyütebilirsin photoshop ile

Rainesto

Rainesto

Üye
:tşk: Tam aradıgım şey hepsini kaydettim

Buda Benden :

BelaMonte

BelaMonte

Üye

işte böyle oluyor

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi

beyler bana bunun gibi bir resim lazım. Bu çözünürlüğü düşük. ve yanları üstleri tam siyah olsun, (bu resimdeki tam değil) sonra resimdeki gibi telefonum sarı olduğu için sarılaşsın, bu resimdeki gibi güneş gibi bir şey olsun. bu resimdeki sarı, tam telefonumun rengindeki sarı değil ama iş görüyor. İnternette fu ll aradım böyle istediğim bir şey ama bulamadım. Sizde hani varsa bana link atabilirsiniz, olmazsa bu resmide kullanabilirsiniz :)
dünya ve sarı bir kaç resim buldum birazdan paylaşıcam beğenirsen kullanırsın.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
480 800 ekran çözünürlüğü kabul etmeyen cihazlar için pixsel küçültebilirler veyatta orjinal 480 resmini verebilirim aynı şey

braayn

braayn

Üye

bunlardan benden olsun

• Beğen
Tepkiler: Akhtoher ve Aytaç-01
TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
78 yeni görsel ekliyorum yükleniyor

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye

Çorbada duzumuz bulunsun :)Pirince Of Persia favorim :)

Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

TurboCall

TurboCall

Üye
    Konu Sahibi
Yeniler eklendi 78 adet altta

İnternettin HOCA

İnternettin HOCA

Üye
:tşk:

=>@King@<=

TurboCall