toplu indirme var diye biliyorum ama ?@TurboCall Zip olarak atabilir misiniz ?
ben denedimde yinede normal wallapaper gibi durmuyor wallapaper daha iyi benceArkadaşlarLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızuygulamasına bakın derim custom color seçeneği ile istediğiniz renkte yapabilirsiniz duvar kağıdınızı. Nasıl yapılacağını anlamayan arkadaşlar bana özelden mesaj atsınlar. Yardımcı olurum. ÖrneğinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ben teşekkür ederim, istediğini alabilirsin, Allah izin verirse öğlen bi 50 100 adet daha eklerimben sana teşekkür etmekten yoruldum sen paylaşmaktan yorulmadın heheSeninkiler arasındanda bir kaç tane beğendim aldım onları
![]()

ellerine sağlık kardeşim on numara olmuşWindows Phone 8.1 Ana Ekran Resimleri, Resimler Orjinal Boyuttur.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

ama bunları tek link olarak verseydin ya @TurboCall
Valla uygulama resmen benim için üretilmiş. Hep bunu kullanıyorum. Gayet güzel oluyorduruyor ekranımda. Son güncellemeyle birkaç özellik daha eklendi.ben denedimde yinede normal wallapaper gibi durmuyor wallapaper daha iyi bence
Serhan adamın dibisin valla çok lazımdı iyi oldu böyle bir konu. 1520 biliyorsun ekran büyük olduğundan gösteriyor kendini senden ricam Avengers kahramanlarından HULK Wallpaper lazım 1520 için bulabilirsen süper olur.
Arkadaşlar resimleri beğendiyseniz akşama 100 150 adet yeni resim ekliyebilirim ?
Turbonuz İle Yollandı![]()

Rica ederim, kardeşim.Teşekkür ederim