Windows Phone 7 İçin Ayrı Bölüm Açılmalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musicianfaruk

musicianfaruk

Üye
    Konu Sahibi
Windows Phone 7 İçin Ayrı Bölüm Açılmalı
Arkadaşlar bu bölümün içine ayrı olarak wp 7 bölümü açılmalı çünkü uygulama ve oyunlar karışıyo diğer sürümlerle . Bu görmezden gelinemez . Piyasa yakında lumialarla dolucak be bu bölüm eskisinden daha çok rağbet alıcak eminim . Marketplace deki 80 bin oyun uygulama mutlaka paylaşılmalı , konuşulmalı . Site yönetiminden ricam bi lumia 800 kullanıcısı olarak ayrı bi bölüm istiyorum . Tüm Wp7 li cihazlar için

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Biz dedik ama neymiş kullanıcı artıncaymış . Artacağı kesin zaten önceden açmak zarardan çok yarar getirir çünkü Lumialar yaygınlaşıncaya kadar herkes aradığını bulmalı forumda .

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
arkadaslar bu konuyu kurucu admin ozanla defalarca görüştüm en son dün genel olarak yeni bölüm istekleri dahil hepsi yeni temayla çözülecek dedi şu anda yogun bir şekilde bununla ugrastıgı için forumlada pek ilgilennemiyor merak etmeyin bu sorun çözülecek

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Kesinlikle ayrı bir bölüm olmalı. Millet daha Wp7 yi windows mobile ın üst versiyonu sanıyor. İsim olarak üst versiyon olabilir ama bambaşka bir yazılım olduğu ortada.

anılbaran

anılbaran

Üye
Elbette haklısın ama yönetim de haklı bu konuda. Biraz beklemek lazım derim ben. Forumda wp kullanan kaç kişi var ? 50-60 falan sa açılsın :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Elbette haklısın ama yönetim de haklı bu konuda. Biraz beklemek lazım derim ben. Forumda wp kullanan kaç kişi var ? 50-60 falan sa açılsın :)
kullanan sayısı önemli tabi ama bu sayı bugün 50-60 degilsede bir ay sonra ondan da fazla olacak ve forumda istedigini bulamayanlar
sıkıntı yasayacaktır mesela paylaşılacak o kadar cok uygulama var ama paylasamıyoruz cünkü hersey birbirine gecmiş

anılbaran

anılbaran

Üye

kullanan sayısı önemli tabi ama bu sayı bugün 50-60 degilsede bir ay sonra ondan da fazla olacak ve forumda istedigini bulamayanlar
sıkıntı yasayacaktır mesela paylaşılacak o kadar cok uygulama var ama paylasamıyoruz cünkü hersey birbirine gecmiş

1 ay sonra degil de yani hele bi talep gelsin dedigin gibi olsun yani bişi yok karışmış her yer desinler :) yani evet açılmalı . Ama biraz zaman verin alacaklar alsın bi sonra bakarız :oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
1 ay sonra degil de yani hele bi talep gelsin dedigin gibi olsun yani bişi yok karışmış her yer desinler :) yani evet açılmalı . Ama biraz zaman verin alacaklar alsın bi sonra bakarız :oke:

Sana katılmıyorum arkadaşım . Alanlar alsın sonra bakarız ne demek ? Alan kişi kaç ay Lumiaların Türkiye'ye gelmesini beklemiş birde buranın forum olmasını mı bekleyecek . Çok mantıksız . En azından işe yarayan uygulamalar bulunsun forumda bence hemen ayrılmalı bu bölüm .

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir örnek vereyim de konunun önemi anlaşılsın arkadaslar mesela ben burada iki tane konu açtım bir wp sahibinin olmazsa olmaz denebilecek konular nerede oldugunu bilen var mı

• Beğen
Tepkiler: musicianfaruk
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bir örnek vereyim de konunun önemi anlaşılsın arkadaslar mesela ben burada iki tane konu açtım bir wp sahibinin olmazsa olmaz denebilecek konular nerede oldugunu bilen var mı

Altlara doğru kaymıştır hünkarım:D

anılbaran

anılbaran

Üye

Sana katılmıyorum arkadaşım . Alanlar alsın sonra bakarız ne demek ? Alan kişi kaç ay Lumiaların Türkiye'ye gelmesini beklemiş birde buranın forum olmasını mı bekleyecek . Çok mantıksız . En azından işe yarayan uygulamalar bulunsun forumda bence hemen ayrılmalı bu bölüm .

iyi sen bilirsin kardeşim :)

---------- Eklendi @ 21:16:38 ---------- Yazıldı @ 21:15:50 ----------

:hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...