doctorrr
Üye
şuan beynimin soğanının cücüğünden vuruldum yemin ederimGaziosmanpaşa da evkura girdim vitrinde Lumia800 vardı elemanın dediği fiyat aynen şu ; 3150 TL
![]()

şuan beynimin soğanının cücüğünden vuruldum yemin ederimGaziosmanpaşa da evkura girdim vitrinde Lumia800 vardı elemanın dediği fiyat aynen şu ; 3150 TL
![]()

iyi demişin yürü be heheeeeyyythayvan ki ne hayvan çaktım azarı dedim telefon burda satılmayacak diye kakalıycanız dedim telefonda Türkçe dil yok diyorum var diye inatlaşıyo bide şarja taktık açtık ingilizce kaldı mal gibi dedim bu fiyata bunu satarsanız alanın resmini çerçeveleyin asın kenara.. Seni de ondan aradım Ali abi![]()

ben şoke böyle girerim ''ulleeeeeeeeyalnız hala şoktayım
![]()
''şuan beynimin soğanının cücüğünden vuruldum yemin ederimGaziosmanpaşa da evkura girdim vitrinde Lumia800 vardı elemanın dediği fiyat aynen şu ; 3150 TL
![]()
lazım ıslayıp ıslayıp çalacanAçıkçası o kadar hızlı gelmedi ama iyi yine de![]()

Videoyu aldığım sitenin başlığı böyleydi.![]()

Hay ağzın bal yesinhayvan ki ne hayvan çaktım azarı dedim telefon burda satılmayacak diye kakalıycanız dedim telefonda Türkçe dil yok diyorum var diye inatlaşıyo bide şarja taktık açtık ingilizce kaldı mal gibi dedim bu fiyata bunu satarsanız alanın resmini çerçeveleyin asın kenara.. Seni de ondan aradım Ali abi![]()

Symbian'dakine tarayıcı dersek ayıp olur bunun yanında. Android-Chrome WP-IE iOS-Safari Symbian-Nokia Browser ezikliğimize bakın.![]()
Benim S2 bundan hızlı yüklüyor![]()

burda tarayıcı hatasının videosu konulmuş zaten

Benim canavar;