Windows Mobile 7 tema sbp Mobile Shell 3.5.3 için

Sponsorlu Bağlantılar

brkblx

brkblx

Üye
    Konu Sahibi
Windows Mobile 7 tema sbp Mobile Shell 3.5.3 için
sbp Mobile Shell 3.5.3 için windows mobile 7 temasıdır,çalışabilmesi için öncelikle cihazınızda sbp Mobile Shell 3.5.3 kurulu olması gereklidir...cihazında sbp Mobile Shell 3.5.3 olmayanlar aşagıdaki link e tıklayıp kurabilirler;

daha sonra aşagıdaki linklerden cihazınıza uygun olanını indirin hafıza kartınıza atıp telefon hafızasına kurulumu yapın , son olarak bi soft reset yeterli olucaktır...

• Beğen
Tepkiler: qadir, BAYKEN69, bayazdede ve 4 diğerleri

Cemdede

Üye
Arkadaşlar deneyen varmı acaba nasıl bir tema

izmirligenc

izmirligenc

Üye
hos degil karma karisik kisa yollarda sorun oluyor gelistirilmemis tafsiye etmiyorum suan icin

sftmrk

Üye
arkadasim oncelikle emegine saglik benim bi sorum olucak verdigin spb 3.5.3 u yukledim ama 15 gunluk denemi surumu diyo ve ****** number istiyo bu numarayi nerden bulabilirim ?? simdiden tesekkurler

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet bende indirdim ama cok karısık ve karman corman hattaki telefonda gezerken beynim döndü sonra geri kaldırdım telefonun gercek temasinı görünce ohh be diyebildim tavsiye etmem daha gelişmesi lazım :hmmm

brkblx

brkblx

Üye
    Konu Sahibi
arkadasim oncelikle emegine saglik benim bi sorum olucak verdigin spb 3.5.3 u yukledim ama 15 gunluk denemi surumu diyo ve number istiyo bu numarayi nerden bulabilirim ?? simdiden tesekkurler

o sürümü kaldırıp assadaki linkteki sürümü kurup deneyebilirsin...
sonuctan beni haberdar edersen sevinirim..:oke:

fatalfocus

Üye
slm arkadaşım ...bu sbp i8910hd yüklenirmi yüklenirse nasıl yaparız yardımcı olunursa sevinirim...

brkblx

brkblx

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşım ...bu sbp i8910hd yüklenirmi yüklenirse nasıl yaparız yardımcı olunursa sevinirim...

i8910hd symbian işletim sistemli , bu verdiğim program windows mobile yüklü cihazlar için dolayısıyla yüklenmez...

pamukoglu

Üye
dostum ben Sbp mobile shell 3,5 kullanıyorum ve türkçe olduğu içinde gayet memnunum. ancak verdiğin tema ingilizce olduğu için programla bir uyumsuzluğu filan olurmu acaba.ayrıca HTC HD kullanıyorum ama ekranı onun hangisi onuda bilemiyorum.

brkblx

brkblx

Üye
    Konu Sahibi
dostum ben Sbp mobile shell 3,5 kullanıyorum ve türkçe olduğu içinde gayet memnunum. ancak verdiğin tema ingilizce olduğu için programla bir uyumsuzluğu filan olurmu acaba.ayrıca HTC HD kullanıyorum ama ekranı onun hangisi onuda bilemiyorum.

herhangi bir uyumsuzluk olucagını sanmıyorum yükleyip deneyebilirsin ama istersen biraz bekle aynı temanın iyilestirilmis bi versiyonu cıkacak diye duydum...

levobe

Üye
toshiba tg01 e kurdum fakat sehell in orginalini sildim senin verdigni yukledim yinede olmadi windows 7 tema anlamadim tesekkur etmek isterdim

alfa217

Üye
bence cihazı çok kasar bu hiç yüklemeyin derim

vetco120

Üye
arkadaşlar ben kurdum LG735 Engine Cihazına fakat kurulumu hafıza kartına yaptığım için çalışmadı. Silmeye istiyorum ama windows simgesi dönüp duruyor silemiyorum.Nasıl silip yok edicem bu programı yardım yardımlarınızı bekliyoyorum....

power_24

Üye
tsk ederim.fakat sistemin temasi sonradan degisiyo neden

akasema

Üye
hocam yükledim bunu ve fonu siyaha dönderdi. sonrada kapanmaya başladı telefonum omnia ii i8000

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
sade ve hoş tema sağol

Snack4Eva

Üye
Merhaba Beyler
Bu prokramlar Samsung GT-B7300 Gecerlimidir acaba

iborottim

Üye
arkadaslar bu android icin olan talking tom catin windows mobile 6.5icin olan versiyonu yokmu??
lutfen yardimci olurmusunuz??:bilmm

aykut9453

Üye
eline saglıkkkkkkkkkkkkk

Takipçi Satın Al

Üst Alt