wocke Üye HP rw6815 te çalışır değilmi şu an windows mobile 5.0 yüklü bunu nasıl kurarız ilk önce 5.0 ı silmemizmi gerekiyor?
HP rw6815 te çalışır değilmi şu an windows mobile 5.0 yüklü bunu nasıl kurarız ilk önce 5.0 ı silmemizmi gerekiyor?
coyfulxx Üye Kitmir_1982 allah seni bildiği gibi yapsın insan şifreyide verir kaç kişide sormuş milletin cebini çöp mü edeceksin
Kitmir_1982 allah seni bildiği gibi yapsın insan şifreyide verir kaç kişide sormuş milletin cebini çöp mü edeceksin
Kitmir1982 Üye Konu Sahibi ARKADAŞLAR SADECE ASUS P565 E UYUMLUDUR P320 İÇİN GM2 OLAN ROMU BULMANIZ GEREKLİDİR DİĞER HTC LER VE BAŞKA PDA LARDA DESTEKLENMEZ DİKKATLİ OLUN HER TELEFONUN KENDİNE HAS ROMU VARDIR UYKUYA ALMAYIN TELEFONUNUZU RAR KODU İSE BU RAR KODU : ctrlpda
ARKADAŞLAR SADECE ASUS P565 E UYUMLUDUR P320 İÇİN GM2 OLAN ROMU BULMANIZ GEREKLİDİR DİĞER HTC LER VE BAŞKA PDA LARDA DESTEKLENMEZ DİKKATLİ OLUN HER TELEFONUN KENDİNE HAS ROMU VARDIR UYKUYA ALMAYIN TELEFONUNUZU RAR KODU İSE BU RAR KODU : ctrlpda
Şehriyar Üye merhaba arkadaşım bayadır foruma giremiodum asus p565 te çalışıo dedin ya ben bunu asus p535 e yüklesem nasıl çalışır şimdiden teşekkürler cevabın için...
merhaba arkadaşım bayadır foruma giremiodum asus p565 te çalışıo dedin ya ben bunu asus p535 e yüklesem nasıl çalışır şimdiden teşekkürler cevabın için...
Kitmir1982 Üye Konu Sahibi Sehriyar' Alıntı: merhaba arkadaşım bayadır foruma giremiodum asus p565 te çalışıo dedin ya ben bunu asus p535 e yüklesem nasıl çalışır şimdiden teşekkürler cevabın için... Genişletmek için tıkla ... denemedim kardeşim ama bu romu asus p535 ee kuramazsın kurulum dosyaları farklıdır p535 in bildiğim kadarıyla
Sehriyar' Alıntı: merhaba arkadaşım bayadır foruma giremiodum asus p565 te çalışıo dedin ya ben bunu asus p535 e yüklesem nasıl çalışır şimdiden teşekkürler cevabın için... Genişletmek için tıkla ... denemedim kardeşim ama bu romu asus p535 ee kuramazsın kurulum dosyaları farklıdır p535 in bildiğim kadarıyla
hitboy87 Üye hitboy87' Alıntı: HTC TOUCH PRO T 7272 uyumlu mudur ? yükleme işlemleriini nasıl yapacağız ? Genişletmek için tıkla ... yükleyen arkadaş cvp verebiliecek mi ayrıca rom dosyasına herhangi bir zarar verir mi?
hitboy87' Alıntı: HTC TOUCH PRO T 7272 uyumlu mudur ? yükleme işlemleriini nasıl yapacağız ? Genişletmek için tıkla ... yükleyen arkadaş cvp verebiliecek mi ayrıca rom dosyasına herhangi bir zarar verir mi?
geometro Üye adam şifresini neredeyse her sayfada vermiş, hala şifre soruyorsunuz. biraz okumaya niyetiniz olsun. sadece belirtilen telefonda çalışıyor. p535 hata veriyor.
adam şifresini neredeyse her sayfada vermiş, hala şifre soruyorsunuz. biraz okumaya niyetiniz olsun. sadece belirtilen telefonda çalışıyor. p535 hata veriyor.