windows lumia 800 flash atma sorunu!!!!!!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
windows lumia 800 flash atma sorunu!!!!!!!!!!
Cihazı 15 Gün Önce Aldım Bir Türlü Flash Atamadım Cihaz İtalyadan Açılışta Fln 3.it Logosu Var... Tam Olarak Sorunum
Cihaz Tam Flash Moduna Geçecek İken Duruyo Ve qualcomm cdma technologies msm driverini Tanımıyo Ve Öylece Kalıyo...
İşletim Sistemim 7... Windows Xpdede Denedim Olmadı.... Yardım Ederseniz Sevinirim.....

üst konuda var bi bak istersen

Konu Sahibi
hepsini kurdum kardeş hatta nette araştırdım bu şekil problem yaşayan çok kişi var...bunu nasıl çözeriz acaba....

- - - Eklendi - - -

1750.805.8773.12140 naviden indirdigim sürüm bu.....

papakudioflu

Emekli Yönetici
hepsini kurdum kardeş hatta nette araştırdım bu şekil problem yaşayan çok kişi var...bunu nasıl çözeriz acaba....

- - - Eklendi - - -

1750.805.8773.12140 naviden indirdigim sürüm bu.....
kardeşim sürüm numarası dogru fakat senin dedigin hata driver hatası nokia care suitein içinden pcne uygun driverları kur sorun kalmaz

Konu Sahibi
media player 11 var onu yüklemedim acaba ondan olabilirmi ? onun dışında hepsini yükledim ve denedim.....

papakudioflu

Emekli Yönetici
Flashi hangi programla atiyorsun nssi nokia care suite mi.

Konu Sahibi
nss pro ile atıyorum kardeş....

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
kardeşim nokia care in içinde klasörde driverlar var onları kur lumia 800 için

eRdaL.

Üye
nss ile ben flash attim arkadasim cihazi goruyor mu nss bagladigin zaman butun driver leri kurmustum ben

Konu Sahibi
cihazı görüyor flash a başlıyo ve telefon kapanınca yarım kalıyo ve qualcomm cdma technologies msm driverini bulamıyo ve yarım kalıyo.....

papakudioflu

Emekli Yönetici
Tamam iste kardesim chipset driveri yok nokia care suite klasorlerindeki driverlari yuklemen lazim.

Konu Sahibi
evet hepsini kurdum şu an yine denedim yine olmadı... kafayı yicem kaç gündür ugraş ugraş olmadı...... :S

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki indirdigin romun product cod u tutuyor mu cihazinla.

Konu Sahibi
product kodu tutuyor ve zunede pcde yüklü driver fln hepsini kurdum ama yinede qualcomm driverini tanımıyo dedigim gibi bu sorun interneti araştırdıgımda sanırsam çok kişide var.....buna bi çözüm bulabilsek..... :S

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nss pro nun hangi versiyonu yuklu bir seyler eksik arkadasim biz burada lumia800 e flash attik bir arkadasla. yukaridaki Sabit konu uzerinden bir sorun yasamadik

Konu Sahibi
Nss pro 0.34 yüklü bende kardeş o üst flash ama konusundaki bütün işlemleri yaptım ve konuyuda baştan sona okudum sayfalarla birlikte.... vallahi akşam rüya girdi birazda hastayım böyle şeylere telefonu bile kullanmıyom ne program nede başka bişey attım içine.... :S

papakudioflu

Emekli Yönetici
peki nokia care suitele flashlamayı denedin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...