Windows live messenger V5.5 s60 (2 ağustos 2009)

Sponsorlu Bağlantılar

JogaBonito

JogaBonito

Üye
eline sağlık

aydın bak

Üye
:@ hepsi de dosya bozuk diyor

maxibrk

maxibrk

Üye
Bekleyin Türkçesi geliyo...:)

maxibrk

maxibrk

Üye
Buyurun arkadaşlar Türkçe buradan:oke:

ertanKH

Üye
indirip denedim internete baglanir baglanmaz kendini otomatik güncellemeye basladi 5dakika sürdü ve sonra gercekten sorunsuz kullandim cok tesekkürler!

--------------- Ekleme ---------------

Buyurun arkadaşlar Türkçe buradan:oke:
sagol ama benim n95 te olmuyor desteklemiyor yaziyor?

maxibrk

maxibrk

Üye
indirip denedim internete baglanir baglanmaz kendini otomatik güncellemeye basladi 5dakika sürdü ve sonra gercekten sorunsuz kullandim cok tesekkürler!

sagol ama benim n95 te olmuyor desteklemiyor yaziyor?
Arkadaşım. N95'in işletim sistemi 9.1 ve s60 3rd edition sen ise 2nd edition'ın programını yüklemeye çalışıyorsun. Olmaz böyle bir şey yahu. Sen önce

http://www.maxicep.com/symbian-dest...-ogreninin-dogru-uygulamayi-arayin-42636.html

buraya bir uğra istersen..;) Belki o zaman doğru uygulamayı ararsın . . .
Hadi kolay gelsin...

omerhann

omerhann

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama program sorumlu çevrimici kişilerin yalnız bir kaçını gösteriyo diğer programlarda sayı 15 iken bundan 4 yada 5 gösteriyo

hdr...

hdr...

Üye
çok teşekkür inş çalışıyodur.

maxibrk

maxibrk

Üye
Paylaşım için teşekkürler ama program sorumlu çevrimici kişilerin yalnız bir kaçını gösteriyo diğer programlarda sayı 15 iken bundan 4 yada 5 gösteriyo
Programı kaldır tekrar kur

xmervex

Üye
thanks buddy

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.:oke:

beco35

Üye
cep tlf nu için uyumlumu bu program

18matrix18

Üye
mükemmel paylaşım

ahmetcup1

ahmetcup1

Üye
valla kardeşler ben rahatım nokia 5130 um var kendinden msn var ama olsun güzel paylaşım

cemaslan89

Üye
mesengerı 5800 IM KABUL ETMIYOR BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM .DESTKLEMIYOR TELEFON VE HACKLI DEGIL TELIM.YUKLEYEBILECEGIM BI YOL VARMI ???

mesengerı 5800 IM KABUL ETMIYOR BUNUN ICIN NE YAPABILIRIM .DESTKLEMIYOR TELEFON VE HACKLI DEGIL TELIM.YUKLEYEBILECEGIM BI YOL VARMI ??? *

maxibrk

maxibrk

Üye
mesengerı 5800 im kabul etmiyor bunun için ne yapabilirim .Desteklemiyor telefon ve hackli değil telim.Yükleyebileceğim bi yok varmı ???
1. Büyük harf kullanmışsın. Bu forum kurallarına aykırı!
2. Yüklemeye çalıştığın program 5800 ile uyumlu değil.Uygun olanını yüklemen gerekiyor.
3. 5800 uyumlu olanı bilgisayardan bu adresi: ziyaret ederek, cep telefonundan bu adresi ziyaret ederek indirebilirsin.:oke:
Kolay gelsin...;)

Ey iyisi bu adresi kullan:)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Arkadaşım Ellerine Sağlık Program Canavar Gibi Çalışıyor Herkeze Kullanmalarını Tavsiye Ederim...:oke:

Üst Alt