Windows Live Messenger v1.5.1229 for Nokia S60v3 Türkçe FP1(OS 9.2) - FP2(OS 9.3)

Sponsorlu Bağlantılar

fatihmutlu

Üye
kardeşben n73 e yükledim menü özellik desteklenmiyor diyor

wrxx

Üye
eline sağlık..

cezasuc

Üye
teşekürler güzel paylaşım :oke:

futbol123

futbol123

Üye
tesekkurler

legasy

Üye
teşekkürler emeğine sağlık

bkrr

Üye
turkcellin kampanyası vardı Facebook ile msn bedava bunu kullanabilirmiyz orada?

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sozcelyk

sozcelyk

Üye
internet service ' yi yüklerken telefonda orjinal kurulu olanın üstüne yükledik. peki bu servis bir ay sonra sertifika süresi dolarda iptal olurmu. yardımcı olursanız sevinirim..

teşekkürler.:oke:

ledayi2000

ledayi2000

Üye
N79 da çalışır sanırım

helmeter

Üye
super sagol

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

nigus

Üye
Nokia_Internet_Services_Support_Package.SIS dosyasını yüklerken güncelleme hatası alıyorum bunun sebebi ne olabilir? yüklediğim model e71

DeatHTraP

DeatHTraP

Üye
Not:
Nokia N73'te denenmiştir.Kesinlikle sorunsuz çalışıyor.FP1 İÇİN OLANI İNDİRECEKSİNİZ.demişsin telefonum n73 ama menü:Özellik desteklenmiyor gibi bir hata ile karşılaşıyorum neden ?

Cynical

Cynical

Üye
kardeşben n73 e yükledim menü özellik desteklenmiyor diyor

Not:
Nokia N73'te denenmiştir.Kesinlikle sorunsuz çalışıyor.FP1 İÇİN OLANI İNDİRECEKSİNİZ.demişsin telefonum n73 ama menü:Özellik desteklenmiyor gibi bir hata ile karşılaşıyorum neden ?

Şu konudaki aynı sürüm ve N73'te çalışıyor:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-mess...dows-live-messenger-v1-5-1229-fp1-235145.html

mehmetboduk

Üye
teşekkürler

ibocan123

ibocan123

Üye
paylaştığın için çok teşekkürler.

ByROMeQ

ByROMeQ

Üye
s.a Kardeş bana samsung i450 için msn programı lazım sizden rica etsem yardımcı olurmusunuz ?.

fatihmutlu

Üye
n73de menü deteklenmyen özellik diyor

pence01

Üye
5800 xm da calısıo mu ve hangısı ???

Üst Alt