Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

sanatkar

Üye
Dosya Bozuk Arkadaşım

orhan.mert

Üye
paylaşımın için tşk.ler

mehmetali_426

mehmetali_426

Üye
sagol kardeş sadece ses kilibi başarısız diyor

--------------- Ekleme ---------------

göndermiyor

brqFb

Üye
Ücretlendirme nasıl?

çakırcalı_6767

Üye
cok tesekkurler kardes bunda ucretlendırme nasıl oluyo acaba bi bilgi yazarsan sevınırım:oke:

brqFb

Üye
Ücretlendirme hakkında biri yazarsa sevinirim.?

ism_71

Üye
saol kardeş eline sağlık

EşreF_37

Üye
Eline saglık dostumda ben vesiyon güncelemeden önce bu msn yi kullanıyodum w-fi den baglanmak istedigim de falan baglanmıyodu. Telefn N81 yanındaki ayarlarıda kurmuştum. Nedendir acaba. Farmat atp bile denemiştim.

ohhhtay

Üye
Eline yüregine saglık dostum sorunsuz çalışıyor....

madeth39

Üye
teşekkürler

nigthwolf

Üye
[Son sürüm]Windows Live Messenger s60v3 v1.1900 Türkçe

Orginal Windows live messenger ve hotmail uygulamasıdır..program türkçedir ve signetter sertifikalamanıza gerek yok..önceki sürümlerdeki hatalar giderilmiş..

Nokia_Internet_Services_Support_Package_1 uygulaması eski sürümü kullanmayanlar içindir..

kardeşim kolay gelsin telefona Nokia_Internet_Services_Support_Package_1 uygulamasını yüklerken bu dahili bir bileşendir die bi hata veriyoo nedeni nedir cevaplarsanız sevinirim cihazım N78

Z0MBI

Üye
bende e65 var bir türlü çalıştıramadım bu progrmı. bağlanırken hata veriyo

selim6186

selim6186

Üye
teşekkürlerr

--------------- Ekleme ---------------

2 linki de indirin arkadaşlar o zamn çlşır

cr4n1um

cr4n1um

Üye
arkadaslar programı daha once hafıa kartına kurmustum sanal bellegı cabuk doldurup sarjı da erıttıgı ıcın tekrar ındırıp telefon hafızasına kurdum ama sımdı kısı lıstesı esıtlemesını yapamıyorum..secenekler menusune basıp esıtleme yapmam gerektıgıne daır mesaj da aldım ama oyle bı secenekle karsılsamıyorum..acıl yardım lutfenn..

sdtsdt

Üye
6600 da çalışmadı habernz olsun beyler

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

celilcemre

celilcemre

Üye
teşekkürler n73 de çalışmıyor

doktorby

Üye
arkadaşlar telefon modelinize göre yorum yapmanız yanlış bu program s60 smbian versiyon 3.1 ve üzeri cihazlarda çalıştığı söyleniyor soruları sormadan önce cihazınızın özelliklerini kontrol ediniz.

44byarjin

Üye
[sıze=4][ı]arkadaslar program sorunsuz her turlu calısıyor fakat ucrete tabı olabılır dıye bırssey cıkıyor kullananlar varmı daha once öle bıseyle karsılastımı programı yukluyen arkadasada soruyorum[/ı][/sıze]

gkamer

Üye
5800 çalıstırmıo

Üst Alt