Windows Live Messenger S60v3 v1.1900 Türkçe

ufacuk

Üye
payalşım için teşekkürler

Yardimci Olurmusunuz Şifremi yazarken Bi süre bekledikten sonra Oturum Açma sorunu Diyor Help PLs

vessa

Üye
Yukledim ama program iconu yok konusmalarda resimler yok ses klibi aktarımı basarısiz e65 te adam akıllı calısan tek bır msn programı olmazmı bea hep hata hep hata ses klibi gonderen ve dosya transferi olan bi msn verin pls

ya ben msn inidrdimde acılmıyor n95 için

recep_89

Üye
bu programı kurdm fakat kullanamadım n73 kullanıorum kuruldktan snra servıs saglayıcısına basvurn dıye bı hata verıyor sımgesıde cıkmıyor uygulamalarda sadece ısmı yazıyor neden olabılır acaba

halilak

Üye
bende bir E63 var.
Ne yaptım ne ettim mesenger e giremedim.
bu msn le girmek istediğimde hesabınızda bir sorun var sonra deneyin diyor.
nokia nın chat ını kullandığımda hasebınızda veya sifrenizde sorun var. diyor
direk online girerken de öyle.
ne yapacağımı bilemedim.
yardımcı olan bulunur mu?
Saygılar...

emeğine sağlık ebbudy den kat kat iiyi tek kullanıcı açmasına rağmen üstelik bağlantı düşünce onay istemiyor kendi bağlanıyor bilgisayardaki msn keyfini cepe taşımışlar tekrar teşekkürler

aygun22

Üye
bu programı n73 neden açmıyor sinirden patlamak üzereyim

Selamun Aleyküm!

Arkadaşlar Geçenler de pc den msn adresime girdim bir arkadaşımda çevrim içiydi konuştuk sohbet ederken kamera açtım benim kameram açıldı sesli olarak konuşuyorduk ancak arkadaşımın kamerası açılmadı! Nedenini sorduğumda Nokia E71 telefon ile msn'e bağlandığını söyledi!!! Bende E71 aldım ama o programı bulamıyorum ve aksilik bu ya o arkadaşıma da ulaşamıyorum

Bu konuda bana yardımcı olacak kimse varmı acaba? Bu programı nasıl bulabilirim?

teşekkürler çalışıyor şimdilik

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler