Windows Live Messenger (MSN) Şimdi de AVEA'da !..(Hizmet 22 Şubat'a Kadar Ücretsiz)

Sponsorlu Bağlantılar

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Windows Live Messenger (MSN) Şimdi de AVEA'da !..(Hizmet 22 Şubat'a Kadar Ücretsiz)

Avea Microsoft işbirliği ile yaptığı anlaşma doğrultusunda müşterilerine Windows Live Messenger'ı ceptelefonlarında sunacak. Hizmet 22 Şubat'a kadar ücretsiz.

Avea, Microsoft ile yaptığı anlaşma doğrultusunda orijinal Windows Live Messenger’ı cep telefonlarından kullanma fırsatı sunuyor. Öte yandan Avea, Windows Live Messenger’ı cep
telefonlarına yükleyen abonelerinden 22 Şubat 2008 tarihine kadar abonelik veya mesajlaşma ücreti almıyor.

Avea aboneleri, yeni nesil MSN Messenger olarak bilinen Windows Live Messenger’ı cep telefonları üzerinden bilgisayarlarında kullandıkları şekilde ve özelliklerle kullanabiliyor. Programı cep telefonuna yükledikten sonra abonelerin Windows Live Messenger kontak listeleri cep telefonlarında aynen yer alıyor ve aboneler tüm arkadaşları ile her yerde ve her zaman kolayca mesajlaşabiliyor. Üstelik Avea aboneleri, Windows Live Messenger’ı hem cep telefonu hem de bilgisayar üzerinden kullanan kişilerle yazışabiliyor.

Windows Live Messenger’ı cep telefonlarından kullanmak isteyen Avea abonelerinin, cep telefonlarına MSN yazıp 5500’a SMS göndermeleri yeterli. Ayrıca aboneler, Windows Live Messenger’ı Avea WAP sayfasından ya da *100# menüsünden de yükleyebiliyor.

Cnet Türkiye

ycg35

ycg35

Üye
sadece 6230i ye olması çok kötü halbuki bnm telde java ama indirilmiyor :(

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
evet katılıyorum neden sadece 6230i ücretli tarife gelince bütün telefonlara uydururlar bunları .

yigitcaner

yigitcaner

Üye
22 Şubat'dan sonra diğerlerini eklerler:D

arslansem

arslansem

Üye
Hala daha tek bir markaya mı uyumlu? :utan
Turkcell geliştirdi sonradan
Umarım avea da geliştirir :oke:

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Saçma Saçma İşler 6230i'ye Yüklenio Die..6230i Mi Alcaz Yaa:(

Fb_nokia

Fb_nokia

Üye
Avea bu konuda yeni.Gelişmesi için zamana ihtiyacı var.:sn:

baykarizma_61

baykarizma_61

Üye
slm trabzon 61

plt

Üye
ya maxicep şu programı koyarsanız iyi olur yaa çünküü telden inmiyo lütfen koyunyaa

--------------- Ekleme ---------------

lütfenn koyun ama telim 6600

acacia

acacia

Üye
aaa başka telefona uymuyorsa bi işe yaramaz kine çok mantıksız bi şey yapmışlar

gökhan8

gökhan8

Üye
sadece 6230i ye olması çok kötü halbuki bnm telde java ama indirilmiyor...cok sacmaaaa

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Sikayetlerinizi Avea'ya Maille Veya Müşteri Hizmetlerini Aramak Suretiyle Belirtmeniz Daha Faydalı Olacaktır Diye Düşünmekteyim.

degerli43

degerli43

Üye
uyumlu tel sayısı arttı 6230 6630 6600 vb. ye oluyor ama benimkine olmuyor

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Şuandaki güncel liste nedir bir bilginiz var mı?

sener@

Üye
baglanmıyor bırde ayarlarda pın 500 yapın dıyor o ne yaw
baglanan bırı varsa yazarmı nasıl baglandııgnı ayarları yanı bırde wapmı gprs mı
sımdıden tessekurler he bırde konturum 0 yıne de gırırımı

aLone

aLone

Üye
çok aptal bi program 6630zumda yaptım çok kötü i program valla 60 kont. vardı bi baktım kont. bitmiş dedi sora 2 saat sora bi daha aradım 9333 tekrar 60 kont. var dedi anlamadım valla ama girmem i daha tel.den msn fln ztn bi ton abuk subuk msj geliyo msnide kapatamıysun çok uyduruk bence........

pesimist_style

pesimist_style

Üye
valla ben hiçbir msn açamıyorum neden ..... eskiden 5 program birden çalısıyodu şimdi 0 tane yardımm edinnn......?

ycg35

ycg35

Üye
avea telefon modellerini arttırmış haberiniz olsun...