windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

bozkurdum66

Üye
programa hasta oldum mükemmel ama karşı tarafa ilk sen gönderemiyosun mesajı bide msn adreslerini rehbere live adında bi yer açıp oraya kaydediyo bu bence çok kötü

sosyalist

Üye
kardeş 6300 için msn ne hangini yuklemem lazım yardımcı olurmusunuz acil lütfen çok lazım tşk

yasarkurt

yasarkurt

Üye
teşekkürler..

kkurt

Üye
arkadaslar sizde yazabiliosunuz tlfonun dilini ing yapın ilk sizde yazabiliosunuz hata türkceden kaynaklanıo.

buraq24

buraq24

Üye
türkçe kullanamadıkdan sonra ne anlamı kaldı ki programın inş yeni bir versiyonda düzelir bu sorun

SnLdR

Üye
abi ben dosyayı indirdim sırasıyla kuruyordum tam sıra ShareOnline_MSN_Localised_S6030.sis bölümüne gelince önce ana paketi yükleyin dedi o neki nereden bulabilirim.?????????????

cemcemali

Üye
uzun zamandır arıyordum sağol

merkez-1

Üye
Teşekkür ederim

OMERKEMAN

OMERKEMAN

Üye
Arkadaşlar Kontor Yeme Durumu Nasıl Hattım Avea

moonwish

Üye
tsklerrrr

ahmetalamaz

Üye
:oke:

öncelikle dep.sisx dosyasını yükleyin
daha sonra WindowsLive_S60_3_0_v_1_0_8161_signed.SIS dosyasını yükleyin
son olarak da ShareOnline_MSN_Localised_S6030.sis dosyasını yükleyin

nickin yanına kişisel ileti yazabilme görüntü resmi ekleyebilme ses gönderebilme dosya transferi gibi çok güzel özellikleri var

bilalffo

Üye
teşekkürler

teknikgaz

Üye
tekrar denememle beraber bi hezeyana uğradım neden derseniz biri size yazmadan siz kesinlikle yazamıyorsunuz :(

Arkadaşlar MSN yi açmadan telefonu ingilizce yapın problem hallolur.MSN de işiniz bitince türkçeye çevirirsiniz.:oke:

skyhan

Üye
teşekkürler

mbas1980

Üye
ne işe yarıyo bilmiyorum ama şifrem başkalarına giderse nolcak
ShareOnline_MSN_Localised bunu yüklemedim ve çalışıyor. sakıncalımı acaba

xxkopukxx

Üye
Teşekkürler arkadaşım,eline sağlık. ( emeğe saygı ) ;)

kullanici003

Üye
neden kimse size yazmadan mesaj yazamıyorsunuz yorumlarına cevap yok hemen cevap verin...:@

hussss

Üye
saol

selcuk70

Üye
güzel prg ama karşıtaraf yaz madan yazdıgınız karşıya gitmiyor sadice tekrra yolayın diyor karşı taraf yazıyorsa size ozamn karşılıklı görüşe biliyorsunu sorunu çözen olur sa söyler-se seviniriz.

cantonaaa

cantonaaa

Üye
yararını fazlasıyla göreceim bi program ck saol

Üst Alt