Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)
Sponsorlu Bağlantılar
alone_jackall
Üye
n73 de çalışiimi?
HONDACIVIC
Üye
Eline Sağlık Arkadaşım Niye Hata Veriyor Yardımcı Olurmusun Lütfen Mesaj Iletilmedi Tekrar Yaz Diyor
danger03
Üye
teşekkürler
Cyber_Rabbit
Üye
Tesekkurler kardesım emgıne saglık ...
--------------- Ekleme ---------------
Kardesım buarda N73 ME 'nımda yukledım sorunsuz tekrar tesekkurler hıcbır hata veya baska bıseyle karsılasmadım catı catır yuklendı sorunsuz saol
elifgultan
Üye
n95i de çalışır mı wireless le
harun_1990
Üye
saol dostum devamını beklerız
tsfb
Üye
Bence Bu Live Msn Lerin Hepsinde Sorun Var Hiç Girilmiyo Hesaba ? Veri Chat Daha Iyi
aLyFuaT
Üye
ty. biraader
seyda_86
Üye
arkadaslar ben anlamadm bısey we yukleyemıorm.. yardımcı olursanız sewınırım sımdıden tsekkurler
neoplus
Üye
arkadaslar turkcelın cepte msn de problem yok ayrıca wırelles da calısıyor en azından msn messenger duzelene kadar bununla ıdare etmek lazım benım fıkrım...
fbyigit
Üye
teşekkürler paylaşım için ancak anlamadığım bi nokta var neden karşıdaki pencere açmadan yazdıklarımız iletilemiyor.. mutlaka birinin bize pencere açması mı gerek gitmesi için bunu çözebilen var mı
osezer10
Üye
saol güzel paylaşım teşekkürler!!
hardigan
Üye
çok teşekkürler
omerka
Üye
bugun uye oldum bu siteye gercekten guzel ve kaliteli paylasimlar var aradigim birseydi ve burda buldum