Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)
Sponsorlu Bağlantılar
Sailorr
Üye
teşekkürler.
wholou
Üye
elinize sağlık bakalım nasılmış
kadir42
Üye
eyvallah emeğine sağlık
kamiltekeli
Üye
paylasim icin tesekkurler
mustyyy06
Üye
eyvallah kardeş..
ELECTRONİC
Üye
çok saol kardeş eline saglık
burak-salman
Üye
arkadasim eline emegine saglik aradim aradim bulamadim en son burda buldum foruma ve sana tesekkürler.
toesteem
Üye
slm bu program gercekten harika bilgisayarı aratmıyor güle güle kullanın ben n95 8gb de kullanıyorum
tskler emegınıze saglık n80 ı kurdum fakat karsı taraf ile yazısma yapamıyorum surekli mesaj gönderilmedi tekrar gönderin diyor neden olabılır acaba yardımcı olursanız sevinirim tsk
bu program sorunsuz çalıyomu acaba n73 var bende ama
drflp
Üye
tesekkurler
maister
Üye
cok iyi yaaa
turkceci235
Üye
teşekkür ederim bende bunu arıyodum
çitgöl
Üye
sağol eline sağlık
rebelyoung28
Üye
sagolasin dostum
elessar_
Üye
eywallah
rebelyoung28
Üye
arkdaslar mesaj gitmemesi sorunu icin telefon dilini ingilizce yapin duzeliyo bendede ayniydi degistirdim duzeldi ....
baris0072
Üye
Arkadaslar ingilizceye çevrince düzeliyo ama benim başka bi sorunum var trcllde kampanya var ya yıl başına kadar net bedava dün akşama kada girebiliyodum. artık giremiyorumtelimin modeli e65 artık nete girnce "PAKET VERİ: YETKİLENDİRME BAŞARISIZ" diyor msn de giremiyorum bu yüzdenyardım edin ne olur ya sabahtan beri uğraşıyorum yarın sınavım var taktım kafayı buna acael bi yardım edin(