windows live messenger 1.1.8161 + mail+spaces (türkçe versiyonu)

Sponsorlu Bağlantılar

alone_jackall

alone_jackall

Üye
n73 de çalışiimi?

HONDACIVIC

HONDACIVIC

Üye
Eline Sağlık Arkadaşım Niye Hata Veriyor Yardımcı Olurmusun Lütfen Mesaj Iletilmedi Tekrar Yaz Diyor

danger03

danger03

Üye
teşekkürler

Cyber_Rabbit

Cyber_Rabbit

Üye
Tesekkurler kardesım emgıne saglık ...
:)

--------------- Ekleme ---------------

Kardesım buarda N73 ME 'nımda yukledım sorunsuz tekrar tesekkurler hıcbır hata veya baska bıseyle karsılasmadım catı catır yuklendı sorunsuz saol

elifgultan

Üye
n95i de çalışır mı wireless le

harun_1990

Üye
saol dostum devamını beklerız

tsfb

tsfb

Üye
Bence Bu Live Msn Lerin Hepsinde Sorun Var Hiç Girilmiyo Hesaba ? Veri Chat Daha Iyi

aLyFuaT

Üye
ty. biraader

seyda_86

seyda_86

Üye
arkadaslar ben anlamadm bısey we yukleyemıorm..:( yardımcı olursanız sewınırım sımdıden tsekkurler

neoplus

Üye
arkadaslar turkcelın cepte msn de problem yok ayrıca wırelles da calısıyor en azından msn messenger duzelene kadar bununla ıdare etmek lazım benım fıkrım...

fbyigit

Üye
teşekkürler paylaşım için ancak anlamadığım bi nokta var neden karşıdaki pencere açmadan yazdıklarımız iletilemiyor.. mutlaka birinin bize pencere açması mı gerek gitmesi için bunu çözebilen var mı

osezer10

osezer10

Üye
saol güzel paylaşım teşekkürler!!:yuru

hardigan

Üye
çok teşekkürler

omerka

omerka

Üye
bugun uye oldum bu siteye gercekten guzel ve kaliteli paylasimlar var aradigim birseydi ve burda buldum

jett_3131

Üye
bugun uye oldum bu siteye gercekten guzel ve kaliteli paylasimlar var aradigim birseydi ve burda buldum
kardeş snn telefona oldumu aynısından bendede warda bi sorun çıkartır die korkyorum bide wirelessde çalışıomu:bilmem:

vural_sayin

vural_sayin

Üye
teşekkürler

asypenche

Üye
yüklecez bakcez:D

bay_san

Üye
teşekkürler dostum

9015

Üye
emeğinize sağlık
6670 eski bi model ama
6670de çalışırmı?
teşekkürler...

turgayciz

Üye
N80 de Çalışıyor, Kablosuz baglantı mükembel... Teşekkürler Kardeş...

Üst Alt