zaakaan
Üye
8.1'e döndüm ya bir sonraki yapıyı bekleyeceğim ben artık.Bahse konu sorun ve çözümüne ilişkin mesajlar:
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (7. Yapı-10.0.10166.0)[10/07/2015] | Sayfa 637 - MaxiCep
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (7. Yapı-10.0.10166.0)[10/07/2015] | Sayfa 637 - MaxiCep
Duyuru - Windows 10 Mobile IP Yayımlandı (7. Yapı-10.0.10166.0)[10/07/2015] | Sayfa 638 - MaxiCep
Şimdi google'nin paçası tutuştu bu durumda ne yapacak merak ediyorum hey Microsoft düşmanı google
Google paçalarını tutuşturacak hiçbirşey yok ortada, bu android emulator yöntemi gayet yasal ve isteyen herkesin yapabileceği birşey hatta şu anda Sailfish OS ve Blackberry OS te aktif bir şekilde kullanılmakta bu yöntem...Merak ettim de acaba google bu işe müdahale edermi
Arkadaşlar gerçekten abartılacak bir şey değil kurup biraz denedikten sonra yazıyorum bunu;
Zaten çoğu uygulama takılarak çalışıyor ya da donanım (kamera vs) farkından dolayı çalışamıyor.
Çalışan uygulamaların çoğu sosyal medya uygulamaları (android twiter'a ısınamadım) bu açıdan işe yarayabilir sosyal medyayı aktif kullanan insanlar için
Bir de mağaza da hiç bir şekilde olmayan uygulamalar (DynEd) gibi uygulamalarda işe yarayabilir.
Ama oyunlarda çok verimli olacağını düşünmüyorum tabi bu şekilde kalırsa. Bence biraz daha geliştirilmesi gerekli
Çalışan uygulamaların çoğu sosyal medya uygulamaları (android twiter'a ısınamadım) bu açıdan işe yarayabilir sosyal medyayı aktif kullanan insanlar için
Ben severek kullandığım ya da lazım olduğunu düşündüğüm pek çok uygulamayı yükledim.
Hatta tabiri caizse google mağazasını sömürdüm diyebilirim
O hatanın sebebi daha önce kurduğunuz bir uygulamayı silip tekrar kurmaya çalışmanızdan dolayı oluyor sanırım bende de bir kez olduBahsettiğimiz yöntemle sorunu (geliştirici seçeneklerinin açılmama sorunu) çözdüm. Teşekkürler. Birde şu apk yüklerken aldığımız "DELETING_EXISTING_APPLICATIONDATA_STORE_FAILED" hatasına çözüm gelirse tadından yenmez
Ben severek kullandığım ya da lazım olduğunu düşündüğüm pek çok uygulamayı yükledim.
Hatta tabiri caizse google mağazasını sömürdüm diyebilirim
bunu komut ekranıyla filan farklı şekilde yüklediğin için olmayabilir kısıtlama ama denemeye imkanım olmadıBu gelistirici ayariyla uygulama yükleme kisitli mi, yoksa 10' nun üzerinde yükleye biliyormuyuz ?
bunu komut ekranıyla filan farklı şekilde yüklediğin için olmayabilir kısıtlama ama denemeye imkanım olmadı
Yeni yükleme aracı; Wifi veya usb üzerinden yükleme seçeneği mevcut.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Dün tek seferde 13 üzerinde uygulama yükledim, herhangi bir kısıtlama vs. yok.Hayrina bir arkadas denese, ve ya denemis olupta buraya cevabi yazsa cok makbule gecer
Dün tek seferde 13 üzerinde uygulama yükledim, herhangi bir kısıtlama vs. yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?