portlama işlemi tamam da şu an mağazaya yükleme imkanı yok diye düşünüyorum, var olan hatalar içinde appx dosyasını düzenlemek lazım ama ortada appx değil apk dosyası var
Ortada portlama falan yok uygulamalar emülatör üzerinde çalışıyor yani uygulamal hala WP10 işletim sistemi üzerinde çalışan Android emülatöründe çalışıyor... Yani uygulamalır bu şekilde mağazaya gelmesini gelmesini beklemeyin anca geliştirici uygulamayı kaynak kodundan wp için yeniden uyarlaması gerek, bunun işi kolaylaştırmak için ise microsoft ayrı bir projesi var...
Arkadaşlar bu emulator işinin ne kadar verimli ve çalışır olabileceğini görmek için Jollanın Sailfish OS ve Blackberry 10 OS i inceleyebilirsiniz onlarda Windows Bridge benzer bir şekilde emülatör ile Android uygulamalırını çalıştırabiliyorlar...
Ek olarak geliştirici seçeneklerine girilmediği durumlarda Windows Phone 8 SDK lite ile cihazı unregister ettiğiniz takdirde tekrar geliştirici seçeneklerine girilebiliyor
geliştirici ayarlarına giremeyenler @Bay H'nin dediği gibi wp8 sdk sı ile pc den unregister yaptıktan sonra tekrar girebilirler ben denedim ve başardım