trepcan
Üye
Yukarıda cevaplamıştım. Buraya da yazayım.android uygulamalarında klavyeyi kullanabilen var mı ?
sağolasın hocam görmemiştim.Yukarıda cevaplamıştım. Buraya da yazayım.
Yüklediğimiz apk'ların bazılarında biliyorsunuz klavye çıkmama sorunu yaşıyoruz bunun için bir yöntem gördüm xda'da ve bende işe yaradı. İsterseniz deneyebilirsiniz. Yöntem aşağıdadır
İlk olarakLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu apk dosyasının indiriyoruz wmconnect ile cihaz bağlı iken aşağıdaki komutları sırasıyla giriyoruz.
adb push "C:/Users/Seyhan/Downloads/MicrosoftInputMethod.apk" /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk
adb shell
pm install /sdcard/MicrosoftInputMethod.apk
Arkadaşlar 10512 numaralı yapıyı yükleyen ve destek listesinde yer almayan kullanıcılar denediler mi acaba? Yeni güncelleme ile bir ihtimal onlarda dahil edilmiş ve denenmediği için gözden kaçmış olabilir.
Mobilde yazılar okunmuyor. Link varmıŞunu da şuraya bırakalım. Yıl sonuna kadar Project Astoria'nın kazanacağı yeni uygulama desteklerinin listesi:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şunu da şuraya bırakalım. Yıl sonuna kadar Project Astoria'nın kazanacağı yeni uygulama desteklerinin listesi:
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kamera ve mikrofon desteği geleceğine göre Snapchat rahat çalışırEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google servisleri desteği de gelecekmiş. Bu durumda uygulamaların çoğunda sorun kalmaz.Kamera ve mikrofon desteği geleceğine göre Snapchat rahat çalışır
En önemli soru bunlar ne zaman olacak?Google servisleri desteği de gelecekmiş. Bu durumda uygulamaların çoğunda sorun kalmaz.
yıl sonundan önce demişlerEn önemli soru bunlar ne zaman olacak?
Microsoft, Windows Bridge for Android projesinde, uygulamaların Windows Mağazaya gönderilmesi için çalışmalara başlamış.
Denenecek APK ları mı ?ya arkadaşlar bu apk ları nereden indiriyorsunuz ben bir türlü bulamadım
google playa yönlendiriyor oda hiçbir cihazınız yok diyor
APK indirilecek dosya linki mevcuttur konuda ona bakın, yoksa da şikayet sistemi ile haberdar etmiş olursunuz.google playa yönlendiriyor oda hiçbir cihazınız yok diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?