Mouse var ekran siyah mı kalıyo
Monitöre görüntü geliyor mu? Yani monitorunuz bilgisayarınız açıkmis gibi mi yoksa kapaliymis gibi mi davranıyor?
Eğer görüntü gelmiyor, yani monitör bilgisayar kapaliymis gibi davraniyorsa Windows/antivirus/driver in son guncellemelri çakışmış olabilir.
Güvenli modda sistem ile başlayan uygulamalari kapatınheh aynen oyle windows başlatılıyor diyoe açılış sesi geliyor sonra ekran siyah oluyor mouse imleci ekranda gozukuyor hareket ettirebiliyorym ama ekrsn sitah yine ve g.yoneticisi falan açamıyotum ctrl alt del komutlarıyla
Şimdi şoyle windows 7 de başlatılıyor diyor hoşgeldiniz muziği çalıyor sonra simsiyah ekran sadece mouse imleci var hiç bir işlem yapılmıyor sadece mouse ı hareket ettiriyor o kadar
bilgisayar konusunda ne kadar deneyimimiz var bilmiyorum bu sebeple basit bir öneri olmuş olabilir, ama denemediyseniz de çözüm bu (gibi)Shift tusuna basarak yapışkan tuşları aç orda denetim masasına geç var onu tıklayıp denetim masasına geç pencere açılacaktır ordan sistem geri yüklemeyi açıp arızadan önce ki en yakın tarihe bilgisayarı geri yükle sorun çözülecektir

Güvenli moddan Sistem geri yükleme de yapilabilir tabi :hmm

Güvenli modda sistem ile başlayan uygulamalari kapatınbilgisayar konusunda ne kadar deneyimimiz var bilmiyorum bu sebeple basit bir öneri olmuş olabilir, ama denemediyseniz de çözüm bu (gibi)
Araç cubuguna sistem geri yükleme yazıp entara basarsan acılır