Windows Başlatılıyordan Sonra Siyah Ekranda Kalıyor

Sponsorlu Bağlantılar

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Windows Başlatılıyordan Sonra Siyah Ekranda Kalıyor
Windows başlatılıyor yazısından sonra siyah ekran geliyor ve bir daha başka hiç bir işlem yapamıyorum. CTRL ALT Del çalışmıyor hiç birşey yapamıyorum çözüm nedir?

Marco Laren

Marco Laren

Üye
Format atmayı deneyebilirsin :oke:

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
imkansız çunku kritik yazılımlar ve veritabanları mevcut.

ekran kartı driverını kaldırınca sanki duzeldi tekrar yuklediğimde sorun devam etmekte.

mabdussamed

mabdussamed

Üye
yüklü gelen veya eski driver kurmayı deneyebilirsiniz.güncel driverlar sıkça sorun çıkarabilmekte

adigeragip

Üye
Mouse var ekran siyah mı kalıyo

abandonware

abandonware

Üye
Monitöre görüntü geliyor mu? Yani monitorunuz bilgisayarınız açıkmis gibi mi yoksa kapaliymis gibi mi davranıyor?

Eğer görüntü gelmiyor, yani monitör bilgisayar kapaliymis gibi davraniyorsa Windows/antivirus/driver in son guncellemelri çakışmış olabilir.

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Mouse var ekran siyah mı kalıyo

heh aynen oyle windows başlatılıyor diyoe açılış sesi geliyor sonra ekran siyah oluyor mouse imleci ekranda gozukuyor hareket ettirebiliyorym ama ekrsn sitah yine ve g.yoneticisi falan açamıyotum ctrl alt del komutlarıyla
Monitöre görüntü geliyor mu? Yani monitorunuz bilgisayarınız açıkmis gibi mi yoksa kapaliymis gibi mi davranıyor?

Eğer görüntü gelmiyor, yani monitör bilgisayar kapaliymis gibi davraniyorsa Windows/antivirus/driver in son guncellemelri çakışmış olabilir.

Şimdi şoyle windows 7 de başlatılıyor diyor hoşgeldiniz muziği çalıyor sonra simsiyah ekran sadece mouse imleci var hiç bir işlem yapılmıyor sadece mouse ı hareket ettiriyor o kadar

adigeragip

Üye
Shift tusuna basarak yapışkan tuşları aç orda denetim masasına geç var onu tıklayıp denetim masasına geç pencere açılacaktır ordan sistem geri yüklemeyi açıp arızadan önce ki en yakın tarihe bilgisayarı geri yükle sorun çözülecektir

abandonware

abandonware

Üye
heh aynen oyle windows başlatılıyor diyoe açılış sesi geliyor sonra ekran siyah oluyor mouse imleci ekranda gozukuyor hareket ettirebiliyorym ama ekrsn sitah yine ve g.yoneticisi falan açamıyotum ctrl alt del komutlarıyla

Şimdi şoyle windows 7 de başlatılıyor diyor hoşgeldiniz muziği çalıyor sonra simsiyah ekran sadece mouse imleci var hiç bir işlem yapılmıyor sadece mouse ı hareket ettiriyor o kadar
Güvenli modda sistem ile başlayan uygulamalari kapatın :hmmm bilgisayar konusunda ne kadar deneyimimiz var bilmiyorum bu sebeple basit bir öneri olmuş olabilir, ama denemediyseniz de çözüm bu (gibi)

abandonware

abandonware

Üye
Güvenli moddan Sistem geri yükleme de yapilabilir tabi :hmm

cloudcomp

Üye
    Konu Sahibi
Shift tusuna basarak yapışkan tuşları aç orda denetim masasına geç var onu tıklayıp denetim masasına geç pencere açılacaktır ordan sistem geri yüklemeyi açıp arızadan önce ki en yakın tarihe bilgisayarı geri yükle sorun çözülecektir

Geri yükleme noktası yok malesef :)
Güvenli moddan Sistem geri yükleme de yapilabilir tabi :hmm

Geri yükleme noktası hiç oluşturulmamış :)
Güvenli modda sistem ile başlayan uygulamalari kapatın :hmmm bilgisayar konusunda ne kadar deneyimimiz var bilmiyorum bu sebeple basit bir öneri olmuş olabilir, ama denemediyseniz de çözüm bu (gibi)

Denedik o yöntemi yine fakat sonuç aynıydı güvenli modda driver yüklemeye çalıştık başarılı olduk şimdi sistem biraz aksak çalışıyor ama göruntu vs alıyorum buna da şükür yedek alıp gittiği kadar kullanıcaz
Cevap veren herkese teşekkür ederim..

• Beğen
Tepkiler: abandonware

adigeragip

Üye
Araç cubuguna sistem geri yükleme yazıp entara basarsan acılır

emurat10

Üye
yukarda arkadaşlar yazmış güvenili kipte açıp dosyalarınızı kurtarın sonraya en iyisi yeni kurulum.

Son düzenleme:
tayfn1907

tayfn1907

Üye
Eğer sistem W7 ve ilaçlı ise kullandığın ilaçtan ötürü olabilir siyah ekranda kalınca bekle bir süre sonra açılması lazım bir zamanlar bende'de 4-5 dk bekletiyordu bu şekilde.

exp_l0it

exp_l0it

Üye
o ekranda beklerken reset atmayı denedin mi?
aynı sorun bendede mevcut. normal kapattığımda pc ekranı açtığımda gelmiyo reset attığımda geliyo ekran. böyle uğraşmamak için yeniden başlat diyorum sonra biosda iken güç düğmesine basıp kapatıyorum bilgisayarı. geri açtığımda normal devam ediyo
bu sorun bende 8-8.1-10 da yapıyo bu arada diğerlerinde yok

Üst Alt