windows açılmıyor pc sürekli reset atıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
windows açılmıyor pc sürekli reset atıyor
pc açılırken acer yazısı geliyor sonra siyah bir ekran ardından reset sürekli böyle acil ne yapayım

blsm_mr

Üye
ramları kontrol et ısınmadan da olabilir

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
en son içinde ophcrack olan belleği taktım boot ederken kapandı.bir kere daha olmuştu format atmıştım şimdi yine oldu atmak istemiyorum

blsm_mr

Üye
Sistem cdsi ile başlangıç onarma yap düzelebilir :oke:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
olmadı başka lütfen

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
pcde virüs olabilir bu da her format attıktan belli bir süre sonra sistem dosyalarını siliyordur hiçbirşeyin yedeğini almadan format atmayı dene ama olmaz diyorsan normal format at virüs tarat

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
usta formatsiz çare arıyorum

blsm_mr

Üye
pc açılırken usb takılımı

SoulsEagle

SoulsEagle

Üye
usta formatsiz çare arıyorum
malesef yöntemi yok pcdeki parçalarını kontrol et yoksa yapabileceğin birşey yok ve laptop mu laptopsa bataryasız kullanmaktan dolayı sorun yapabilir
elektrik dengesiz geldiği zaman batarya bunu düzenler ama bataryasız kullanırsan bozulma şansı olur ve hdd arıza yapıyor olabilir

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
bataryalı kullanıyorum off yine patlayacak bana valide :stres:

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
yine aynı sorun oldu zamanım olmadığı için hemen format attım neden oluyor bu bios a girip çıktım sadece

Jsnow492

Jsnow492

Üye
Bios Güncellemeyi Dene

deadboringQ7

deadboringQ7

Üye
Format atarken sistemi silmişmiydin ?
Silmeden tekrar üstüne kurduysan olabilir

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
yok siliyorum genelde ama en son ophcrack kullanırken kapatmıştım pc yi

ysfakc

ysfakc

Üye
pc açılırken acer yazısı geliyor sonra siyah bir ekran ardından reset sürekli böyle acil ne yapayım

Driver uyusmazlığı, ram problemleri, hardisk arızası bunların üzerinde durmalısın.. Acer yazsından sonra windws logosu geliyor mu ? Eğer windows logosu gelmeden direk kapanıyorsa driver ve yazılım olayını geç.. Cihazda aşırı ısı varmı ? Var ise bu yüzden resete düşer cihaz. Isı yok ise ramleri kontrol et eger saglamlıgından emın olduysan son power ve power sockete bakmalısın..

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
cihaz laptop zaten acer yazısından sonra siyah oluyor ekran tam işletim sistemi açılması gerekirken yeniden başlıyor.sanırım sorun ramlerde bunun içinde 1 tane 2 1tane 1 gb ram vardi o 1 gb in yerine 2 taktım olursa ondan olur sorun ama ben eklemediğım için konuyu açtığım günden beri birşey olmadı pcye annem kullanıyor

Üst Alt