Windows 8 tutarmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 tutarmı?
arkadaşlar soru açık yorumlarınızı bekliyorum.

klongs

klongs

Üye
benim yorumum biraz sacma olacak 2000 iyiydi me kotuydu xp iyiydi vista kotuydu 7 iyiydi boyle sirayla gidiyor bence 8 kotu olacak

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
benim yorumum biraz sacma olacak 2000 iyiydi me kotuydu xp iyiydi vista kotuydu 7 iyiydi boyle sirayla gidiyor bence 8 kotu olacak

neden sacma olsun mantıklı cevap arkadaşım yeni bir vista faciası olabilir :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
ilk başlarda problemli vs denecektir ama bence çok iyi bir sistem olacak.

R.A.M

R.A.M

Üye
    Konu Sahibi
upp.

KayraBey

KayraBey

Üye
Benim için önemli olan güzel olması değil.Lisans sorunu olacak mı :)

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
32 bit beta windows 8 bile 64 bit windows 7 ultimate'i ikiye katlıyor. Ayrıca metro arayüzü sebebi ile de merak konusu olacaktır. Bence tutar.

r1607

Üye
arkadaşlar windows 8 çıktığından beri 64bit win8 kullanıyorum daha en ufak bir problem yaşamadım, ram'i daha düşük kullanıyor daha hızlı, çok çabuk açılıp kapanıyor, görselliği daha iyi, metro arayüzüne gelince ben zaten windows 7de de masaüstünü boş tutar bütün programları başlat'dan kullanırdım win8i tam bana göre yapmışlar dedim, istediğiniz program, araç vb metroya sabitleyin kullanımı çok rahat, windows 8 kesinlikle şimdiye kadarki windowsların hepsinden iyi

Avunyali

Üye
Windows 8' i Çok Beğendim ... Nokia Tablet yaptı ... Türkiyeye Gelsin Alacam Bir Tane Muazzam Yapmışlar ... Yeni Teknolojili Bilgisayarlar için ideal Şuan Intel Core 2 Duolar i3 i5 i7 ler ve AMD işlemcilerin Kısmı Rahat Kullanır ... Win8'i Şöyle beğendim ... Klavyeden Başat tuşuna Basınca Menu Çıkması Ve Mouseyi Desktopdayken Sağ Üst tarafına Getirince Pc Ayarları Denetim masası vb şeyler var Harika Yapmışlar

Eralp YKN

Eralp YKN

Üye
arkadaşım yeni şeylere çok meraklı ona kurduk bazı hoş özellikleri var kısayola arayüzü olarakta win 7 daha iyi ama malesefki oyun performansı olarak aynı şeyleri söyleyemem win 7 de 180 hrz ile oynadığımız oyunları win 8 de 120 hrz üstüne çıkaramadık
bazı ince ayarlarla explorer.exe sinin daha hızlandığı gördük ama kesinlikle win 7 den daha mükemmel deil :nono:

ecel54

ecel54

Üye
arkadaşım yeni şeylere çok meraklı ona kurduk bazı hoş özellikleri var kısayola arayüzü olarakta win 7 daha iyi ama malesefki oyun performansı olarak aynı şeyleri söyleyemem win 7 de 180 hrz ile oynadığımız oyunları win 8 de 120 hrz üstüne çıkaramadık
bazı ince ayarlarla explorer.exe sinin daha hızlandığı gördük ama kesinlikle win 7 den daha mükemmel deil :nono:

Bende win 7 de donarak oynadığım oyunları win 8 de donmadan oynadım. Bence win8 çok daha iyi win7 den

skynet

Üye
win8zi gayet başarılı buldum sadece başlat olayı ilk başlarda biraz can sıkıcı olabilir ama sonradan alışıyorsunuz özelliklede IE10 hızı beni etkiledi.
tutar mı tutmaz mı sorusuna gelince kesinlikle tutar ahanda buraya yazıyorum performansı akıcılığı harika.

15097

15097

Üye
bence tutar

Şamar Oğlanı

Şamar Oğlanı

Üye
Forumda bir abi paylasmis turkce win8 direkt yukseltme diye insallah yukleyip gozlemlerimi buraya yazacagim ;)

IVI-Elia

Üye
Bence tutar

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Aslında Win8 De Win7 Deki Başlat Menüsü Olsa Çok Daha Güzel Olurdu Açılışı Falan Çok Hızlı

cort0303

cort0303

Üye
beta olarak yayınlandı 2. vista bi nevi. tutmaz tutarsa da görsellik çok. herkes kullanamaz.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Microsoft O Eski Hatalarini Anladi Ve Herseyi Duzeltti ..

Soruna Cevap ; Windows 8 Tutmaz ..

- Patlar .! ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...