Yardım Windows 8 Pro Kurucam Ama Aklıma Takılan Bir Şey Var?

Sponsorlu Bağlantılar

Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 Pro Kurucam Ama Aklıma Takılan Bir Şey Var?
Merhaba beyler bilgisayarıma Windows 8 Pro 64bit kurucam iso dosyası etkinleştirme falan her şey hazır. Fakat aklıma takılan bir şey var. Bilgisa yarımı format attırmak için götürdüğümde oradaki adam: "işlemcin çok iyi windows 8 kurmaya çalışma turbo boostlu elinde kalır yazık olur" gibi bir şey dedi. Dediği doğru mudur? Sistem özelliklerim :

Acer Aspire 5755G

Ayrıca ekran kartım: NVIDIA GeForce GT540M
Intel HD Graphics Family

Birde Acer'in driver yükleme kısmında Windows 8 64 Bit (Upgrade from Windows 7) yazıyor. Anladığım kadarıyla Windows 7 den yükseltmeler için onlar. Sorun çıkarır mı?

Uhops

Uhops

Üye
İşlemcin 3230M, 2.6Ghz ve turbo ile 3.2Ghz'ye çıkan bi işlemci. Ve çok defa 2.9Ghz gördüm sistemim W8 Pro 64bit.

Ve bildiğim kadarıyla yükseltme ile format aynı şey değil.
Yükseltme: diskteki dosyalar silinmeden w7'nin dosyalarıyla w8'in dosyalarının değişmesi.
Format:Herşeyi silip sıfırdan windows yüklemek.(ben böyle biliyorum daha önce hiç yükseltme yapmadım)

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Ulysseus

Ulysseus

Üye
    Konu Sahibi
İşlemcin 3230M, 2.6Ghz ve turbo ile 3.2Ghz'ye çıkan bi işlemci. Ve çok defa 2.9Ghz gördüm sistemim W8 Pro 64bit.

Ve bildiğim kadarıyla yükseltme ile format aynı şey değil.
Yükseltme: diskteki dosyalar silinmeden w7'nin dosyalarıyla w8'in dosyalarının değişmesi.
Format:Herşeyi silip sıfırdan windows yüklemek.(ben böyle biliyorum daha önce hiç yükseltme yapmadım)

Dostum yanlışın var,işlemcim 2670QM

ecel54

ecel54

Üye
turbo boostlu olunca neden yazık oluyor :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
exp_l0it

exp_l0it

Üye
daha ne istiyosun 4 kat hızlı açılır pc işte :spr bide ben pcyi yükseltebilsem öğrenci olmak çok zor

Üst Alt