Windows 8 Logo Tasarım Yarışması - OYLAMA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joker.

Üye
Oylama konusundayız katılıp bitti !!!!

bill_

Üye
Oyum veyseloglu na

Joker.

Üye
up

BİRAZ BANADA OY VERİN

oylama devam ediyorsa oyum Joker. e

lolaman

Üye
Bitmedimi hala ben tasarladığım logoyu hatta katıldığımı unuttum şu an kim kazanıyo

gndz13

Üye
Evet arkadaşlar oylama devam ediyorsa joker seninkide güzel ama oyum lolomana gerçekten hoş Yapmış ama

Tepkiler: HacKLess

Joker.

Üye
Evet arkadaşlar oylama devam ediyorsa joker seninkide güzel ama oyum lolomana gerçekten hoş Yapmış ama

Ben yarışmayı başkalarınadan gösterdim.Kendim fotomu söylemeden.
1-Bendim
2-Veysel oğlu
3-Fotosu benim üstümde olan arkadaş

gndz13

Üye
doğrudur senin ki güzel değil demiyorum ama bu oylamada nedense onu oylamak istedim demek ki tevazu göstermek de oyu etkiliyor.

- - - Eklendi - - -

en basitinden fotosu benim üstümde olan arkadaş demek yerine ismini söyleyebilirdin yani :-) ve her oylama yapan kişiyi eleştirmek pek doğru değil yani :-) sen fotonu koy o etkilesin oy veren kişiyi sen değil .

Tepkiler: HacKLess
Tabikide lolaman diyorum. Farkını ortaya koymuş. Herkes güzel logo yapar. Ama cok az kisi bukadar açık fikirli , özgür yapabilir.

Açıklayıcı konuşur musunuz ?

Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici

Joker.

Üye

Banada fotograflar edit gibi geldi ama lolamaninki oyle degil adam paint bile olsa emek vermis ha sizde vermissiniz ama sifirdan biseyler koymus ortaya biraz komik ama gercekten etkileyici

Elini vicdanına koy ve söyle Microsoft hangisini kullanır.
Kardeş photoshop ile yoktan var edemezsin edersinde basit şeyler genellikle editlemeye dayanır fakay edit yaparaken fotografo orjinelinden tamamamen farklı bir şey ortaya çıkara bilirsin.

gevhern

Üye
Bu yarışma zaten sıfırdan yapmak için değilmi ? Edit bence düpedüz emek hırsızlığı...

- - - Eklendi - - -

up

BİRAZ BANADA OY VERİN

Lolamana diskalifiye olursun diyordun? Sen doğru söyle yaş kaç ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...