Windows 8 i nasıl yüklerim?bi yardım edin lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahaxi

Bahaxi

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 i nasıl yüklerim?bi yardım edin lütfen.
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar.başlıktada olduğu gibi benim casper windows 7 home basic var.ben bunu nasıl windows 8 e yükseltirim?nerden yükseltirim?(güvenilir bir site) windows 8 i yüklersem bilgisayara birşey olur mu ,çökermi vs. Ayrıntılı bir şekilde anlatırsanız çok çok sevinirim ,şimdiden çok teşekkür ederim...

ANIL

ANIL

Admin
Windows 8 linki veremeyiz bu tarz paylaşımlar yasak. Sisteminin özelliklerini yazmalısın ona göre yorum yapalım win8 kaldırıyorsa çökme yaşamassın.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
.Murat.

.Murat.

Üye
bu konularda çok bilgin olmadığı belli hiç bulaşma
Anıl windows 8 düşük sistem gereksinime ihtiyaç duyuyor win.7 gibi değil

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Windows 8 linki veremeyiz bu tarz paylaşımlar yasak. Sisteminin özelliklerini yazmalısın ona göre yorum yapalım win8 kaldırıyorsa çökme yaşamassın.

+1 link vermek yasak. Ayrıca konunuz teknik yardım bölümüne taşındı.

Sorununuza gelirsek win xp, vista, 7.. hep optimizasyon ya da geliştirmelerle yazıldı win 8 ise tamamen en baştan yazıldı 7'den daha az sistem istiyor ve daha stabil satın alırsanız ya da bir şekilde temin ederseniz doğru yüklediğiniz durumda herhangi bir sorun oluşmaz iyi forumlar.

burakicyar

Üye
Öncelikle elinde win8 dvd si olması gerekir, sistemi yeniden kurman gerekir ve win7 den win8 e yükseltme yapamazsın :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt