Windows 8 Harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türe

Üye

hacı şu çift pencere olayı nasıl oldu ya

Türe

Üye
nasıl kendiliğinden mi oldu

CanKartaL

Emekli Yönetici

10 metre geriden çıkan adama ofsayt çalıyor yaa :S Öyle hata yapacak hakemi sahaya gömerler
Pes i standart ekran kartı driverları ile bile çalıştırıyordu sanırım.
Ekran kartı ile sorun yok diyorsan akşam biraz kurcalayıp yükleyeyim ben.
Tabi sana pm den bi ulaşmam lazım

bende win 8 yuklu ama sirf ssd ile cok iyi optimize veriyor ve pcnin driverleri win8e tam uyumlu onun disinda
o yeni baslat menusu start8 ile hallettim
ekranin yanindaki kisayollarida metro ui controller ile kapadim
bana bulasmasin aman o baslat menusu kolaylikltan tamamen uzak tam bir kasinti
oyundasin start tusuna basiyorsun arayuze giriyor kapatiyorsun oyuna giriyor bu seferde ne sinir sey oyle

Konu Sahibi
Ben yeniliğe çok çabuk alışan bir insanım. Şuan o dediğin şeylerin hepsini 5 senedir kullanıyomuşum gibi rahatça kullanıyorum ve bencede çok güzel düşünmüşler

Türe

Üye
Aynen valla metro akar ro :

Tepkiler: HacKLess

doctorrr

Üye
Metro evet kullanışlı ben de çabuk alıştım.

Strange

Üye
Ben yükledim pişmanım şimdi. Kaspersky çalışmadı sileyim dedim silenmedi dosyalarını sildim ama hala yüklü. MCafee yükledim oda çalışmadı şimdi kaldıramıyorumda.

Türe

Üye
Bu windows 8 in hatasi degil programin hatasi

Konu Sahibi
Ben yükledim pişmanım şimdi. Kaspersky çalışmadı sileyim dedim silenmedi dosyalarını sildim ama hala yüklü. MCafee yükledim oda çalışmadı şimdi kaldıramıyorumda.
programlar daha win8 e uyumlu çıkartmadılarsa microsoftun yapacağı bişey yok

yatın kalkın windows 8'e dua edin kurduğumda ekran kartı driverine kadar buldu herşey hazırdı ama etkinleştirirken sorun oldu format atmak zorunda kaldım 7 ultimate yükledim wlan driveri bile yüklemedi internete giremedim arkadaşın pc'den 1 megabit hızında driverları indirdim

Konu Sahibi

Tepkiler: Mad EagLe

CanKartaL

Emekli Yönetici
W7 eskiden tüm driverları bulurdu geçen gün bir akrabamın pcye format atarken wlan ı bırak ethernet kartını bile bulamadı :S O kadar uğraştım bağlayamadım nete. Laptoptan indirdim de flashla attım ben de. Laptop a da format attığımda telefondan driverları indirip öyle kurmuştum.

Aslında şöyle bir durum var. W7 çıktığında o güne kadar çıkmış ethernet kartlarının %90 ını tanıyordu. Şimdi yeni boardları ve ethernet kartlarını tanıyamıyor çünkü biz eski w7 yi kurmaya çalışıyoruz W8 de şuan piyasadaki %90-95 civarı board ve ethernet kartlarını tanıyordur.

Konu Sahibi
seninde imzan bi hazırlanamadı gitti be abi

Windows 8 kullanmayi sabirsizlikla bekliyorum tek eksigim magazaya gidip Win8 pro dvd almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...