-
Konu Sahibi
-
Teşekkürler arkadaşlar. Delimatkap linkli arkadaş ben zaten virüs programı kullanmıyorum.Evde şu an internet yok ondan dolayı dosyaları indirdikten sonra internet olan bir pc de tarıyorum. O nedenle sorun olmaz. Hız artışı olacaksa karar verdim en kısa zamanda yükleyeceğim.
Bir sorum daha var. Ben internet olan bir yerde windows 8 iso dosyasını indireceğim. Kendi evimde internet yok. Ondan dolayı interentsiz bir şekilde windows 8 i yükleyip çalıştırabilir miyim yoksa illa da internet olan bir yerde yüklemem mi lazım ?
Yok internetsiz yüklersin ama internetten win8 indirirken driverleride indir sonra aramaBir sorum daha var. Ben internet olan bir yerde windows 8 iso dosyasını indireceğim. Kendi evimde internet yok. Ondan dolayı interentsiz bir şekilde windows 8 i yükleyip çalıştırabilir miyim yoksa illa da internet olan bir yerde yüklemem mi lazım ?
Yüklemek için internete ihtiyacınız yok.
Yok internetsiz yüklersin ama internetten win8 indirirken driverleride indir sonra arama
Evet.Arkadaşlar peki cd siz usb siz windows 8 kurmak mümkün mü ?
Peki nasıl yükleyebilirim ve sorun olur mu ?
Yükelemek kolay gibi ama nasıl bende bilmiyorum ve bi sorun olmaz.
http://www.iyiblogcu.com/windows-7/windows-surumlerini-usb-den-kurun/
Link içinGerçekten çok güzel anlatmışlar
- - - Eklendi - - -
Bir de driverleri yükle demişsin ya google da windows 8 driver diye arattığım zaman çıkan driverları mı indireceğim yoksa bilgisayarımın parçalarına göre ayrı ayrı mı bulmam gerekiyor driverları:
Bilgisayarın parçalarına göre. Bilgisayarı ilk aldığın gün yanında bı cd verdiler mi? Verdilerse driveri onun içinde bulabilirsin
Dost ile ye iç alış-veriş yapma
Bilgisayarı bir tanıdıktan aldık.Zaten şimdiki aklım olsa almazdım.Dost kazığı yedik : Size tavsiyem tanıdıklardan bir şey almayın Onda dolayı cd yok.İnternette ararım artık. Bir de bilgisayarın tüm parçalarına göre mi arayacağım driverlerı yoksa belli başlı parçaları var mı aramam gereken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?