Windows 8 hakkinda destek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 hakkinda destek
arkadaşlar pc özelliklerim şunlar :

anakart : MSİ-970A-g46

işlemci : AMD FX-4100 X4 İŞLEMCİ (4ÇEKİRDEKLİ)

ram : GSKILL 8 GB 2 MODUL (4*2)

ekran kartı : SAPPHİRE HD 6850 1 GB

harddisk : SEAGATE 16 MB 500 GB

güç kaynağı : CORSAİR 600 WATT

sistemim bu arkadaşlar ben buna windows 8 kurmak ıstıyorum ama pek bı bılgım yok windows 8 in betası var sımdı sanırsam eylululn sonlarına doğur cıkıcakmış tam surumu tam surumunde 32 bit ve 64 bit mi var sadece ? 128 felan varmı ve windows 7 den windows 8 e geçerken harddiskimdekı tum verıler sıfırlanacakmı ? bırde windows 8 in betası guzelmı ? kullanan varsa yardımcı olsun bırde betasını ınternetten ınıdırıp 16 gb lık flash a atsam flash bellekten formatlayabılırmıyım yoksa dvd ye mı atmam gerek ?

- - - Eklendi - - -

bırde windows 8 de ultımate home basic basic home premıum vs. felan olucakmı ? yokse tek seççimmi var ?

ecel54

ecel54

Üye
128 bit çıkacak diye okudum ama pek bir bilgim yok. 7'den 8,e geçerken verilerin gitmez, istersen windows 7'nin yanına 8 kurup ikisinide kullanabilirsin. En az 4 gb flash bellek ile format atabilirsin. Windows 8'de enterpise gibi seçenekler olacak

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler bir sorum daha olacak bu ayın 20 sınde felan çıkacakmış win8 çıkınca ne zaman ınternete duser tahmınen ?

ecel54

ecel54

Üye
bilmem :)

ism@il 54

ism@il 54

Üye
+ 2 ghz çift çekirdek işlemci
+ 2 gb ram
+ ati hd 4650
+ 80 gb hdd
+ 250 watt

pc ile bile son hız çalışıyor, yani hiç dert etme donanımı. windows 8' in şu anda türkçe olarak 32-64 bit release preview sürümü var ki senin için en uygunu. dvd ya da usbden format sana kalmış, en az 4 gb olsun yeter. windows 8 home premium, pro ve enterprise olarak çıkacak.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar win8 ın en yukseği pro mu ?

ecel54

ecel54

Üye
galiba ondan bir yükseği daha var iş yerleri için :D ama fiyatı 2500 5500 dolar falan :D

xavxmaxi

xavxmaxi

Emekli Yönetici
Gerekli açıklama,

Diğer Windows 8 sürümleri hangileri olacak?

Microsoft'un duyurduğu dört farklı Windows 8 bulunuyor. Tüketiciler, bu Windows 8'lerden ikisine yükseltebiliyorlar. Windows RT sadece tabletlerle sunulurken, Enterprise sürümü çok sayıda PC satın alan kurumlara satılıyor. Windows 8, Windows 8 Pro ve Windows 8 Enterprise'ın 32-bit'lik ve 64-bit'lik sürümleri bulunuyor.

Windows 8 Pro ile Windows 8 arasında ne fark var?

Microsoft, Windows 8'in "birçok tüketici için doğru seçim" olacağını söylüyor. Windows 8 Pro ise "teknoloji meraklıları ve iş/teknik profesyonellerine daha geniş Windows 8 teknolojileri sunarak yardım edecek".
Bunun anlamı, Microsoft'a göre Windows 8 Pro'nun tüketicilerin pek umursamayacağı işlevlerle sunulacağını düşünüyor olması. BitLocker disk şifreleme ve Client Hyper-V sanallaştırma yazılımı gibi.

MarjinaL -TR

MarjinaL -TR

Üye
windows işletim sistemi olduğu için fazla bişey istemez. 500mb ramli pc de bile çalışır... Hard diski biçimlendirmeden direk 8 i kurabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt