Windows 8 'e yeni logo tasarım yarışması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Windows 8 'e yeni logo tasarım yarışması
-Uyarı: Metaliğe kurşun attığım için bir ödül koyamıyorum fakat adminlerden ricam ödül olarak kazananın rütbesini yükseltme gibi bir ödül verebileceğini düşünüyorum-

Neyse başlıktada belirttiyim gibi güzel bir logo tasarlayabilecek birileri varmı? Bildiğiniz üzere Windows 8 logosu pek beğenilmedi. Kısaca verebileceğim bir ödül yok fakat herkez buraya yaptığı yeni logoyu cevap olarak paylaşabilir

Windows 8 logosu:

benim çizdiğim logo (sapma sapan ama yeşillik olsun dedim) :

sizin çizdiklerinizi bekliyorum

Tepkiler: N1C<-lazımdeğil

Oğuzhan

Üye
kimsenin ilgisini çekmemiş

Hangi programdan tasarlıyorsun ?

MrTech

Üye
Ben Olsam Tasarlamam.

Orjinali daha güzel Ordaki karelerin bir anlamı var ama sendeki biraz gereksiz olmuş bence.

Tepkiler: N1C<-lazımdeğil
-Uyarı: Metaliğe kurşun attığım için bir ödül koyamıyorum fakat adminlerden ricam ödül olarak kazananın rütbesini yükseltme gibi bir ödül verebileceğini düşünüyorum-

böyle bir şey yapacaklarını sanmam neyse yine de yaparsam eklerim​

- - - Eklendi - - -

her ne kadar güzel olmasa da ekliyorum

Kardeş ben katılıyorum sen adminlerle görüş çok şahane bir logo tasarlıyacağım bekle ve gör!

lolaman

Üye
Benide yaz bakalım ciddiyim katılıyorum yarışmaya

Konu Sahibi
neyse yine iki üç logo tasarlanmış

- - - Eklendi - - -

paaintle olsada logo logodur

Veyseloğlu buda benim tasarımım bakalım beğenecek misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi

Veyseloğlu buda benim tasarımım bakalım beğenecek misiniz?Yorumlarınızı bekliyorum.

oldukça güzel yazı tipinde "Segoe UI Light" kullansaydın daha güzel olabilirdi bi dene istersen bu arada açtığım konuya birilerinin cevap yazması ooldukça güzel bişi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...