Windows 8 de wp8 cihazlara flash atma sorunum?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 de wp8 cihazlara flash atma sorunum?
masa üstü bilgisayarıma windows8 kurdum ve dedim şu navideki dosyaları yükliyim ama birtürlü NSS yada NCS telefonumu görmedi.tüm sürücüleri yükledim hatta Nokia pc suite i bile yükledim o winusb olan dosyayı bile yükledim ama nafile.bi ara NSS disk sürücüsü olarak gördüysede bir türlü görmedi NCS telefonumu. win7 varken hemen görmüştü oysa :( yardım lütfen arkadaşlar.

ecel54

ecel54

Üye
telefon kilitlimiydi takarken ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
telefon kilitlimiydi takarken ?

kilitlimi derken? tuş kilidini diyorsan evet açıkkende taktım ama farketmedi yine aynı.komple kapalı olmasından bahsediyorsan o yöntemide denedim olmadı.

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
telefonu kapa aç kardeşim sorunun düzelecek emin ol

alical33

alical33

Üye
bendede win8 var 64bit teli taktım ncs gördü driverlarda bi sıkıntı olmuş olabilir istersen bi kaldırıp tekrar kur

- - - Eklendi - - -

bide ncs nin içindeki driverleri kurdunmu oda önemli prog.filesin içinde nokia-ncs var ordada drivers diye bi klasör var onu kurmuşmuydun ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bendede win8 var 64bit teli taktım ncs gördü driverlarda bi sıkıntı olmuş olabilir istersen bi kaldırıp tekrar kur

- - - Eklendi - - -

bide ncs nin içindeki driverleri kurdunmu oda önemli prog.filesin içinde nokia-ncs var ordada drivers diye bi klasör var onu kurmuşmuydun ?

şimdi Nokia software updater yeni yazılım var dedi indiriyor bakim yüklemede yaparsa bu iş tamam demektir :oke: evet onları kurmuştum.flash konusunda acemi değilimdir symbiandan androide hatta blackberry ve iphone bile flash atabiliyorum ben win8 e yabancıyım telimdeki wp 8 e sadece arayüzü benziyor.

alical33

alical33

Üye

şimdi Nokia software updater yeni yazılım var dedi indiriyor bakim yüklemede yaparsa bu iş tamam demektir :oke: evet onları kurmuştum.flash konusunda acemi değilimdir symbiandan androide hatta blackberry ve iphone bile flash atabiliyorum ben win8 e yabancıyım telimdeki wp 8 e sadece arayüzü benziyor.
msu dan yeni sürüm olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz ?

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
msu dan yeni sürüm olup olmadığını nasıl kontrol ediyoruz ?

bende otomatik olarak kendi kontrol etti valla.proğramı yükledim açıldı önce telimi tanıdı ardından kontrol edimmi die sordu et len dedim aha bi sürüm var abi dedi yükle ulen dedm ama yemedi hata verdi kapandı :ehe

alical33

alical33

Üye

bende otomatik olarak kendi kontrol etti valla.proğramı yükledim açıldı önce telimi tanıdı ardından kontrol edimmi die sordu et len dedim aha bi sürüm var abi dedi yükle ulen dedm ama yemedi hata verdi kapandı :ehe
yapma yav hem soruyor yüklimmi diye hemde küsüyor demek ha :D bende yüklü olunca bi uyarı vermedi ozaman :D ama naviye tekrar verilen porticoda pr1.1 varmı yokmu çok merak ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

ben teli turkcellden almıştım ama şimdi nokia shopta satılanların yazılımını indiriyorum mix radyo yoktu bunda belki onda gelir :D

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
yapma yav hem soruyor yüklimmi diye hemde küsüyor demek ha :D bende yüklü olunca bi uyarı vermedi ozaman :D ama naviye tekrar verilen porticoda pr1.1 varmı yokmu çok merak ediyorum :D

- - - Eklendi - - -

ben teli turkcellden almıştım ama şimdi nokia shopta satılanların yazılımını indiriyorum mix radyo yoktu bunda belki onda gelir :D

benimkide turkcell den alınma.yeni güncelleme olarak 1232.5951.1249.1002 yi veriyor nsu benim teldede bu yüklü zaten ama demekki değişik bişeyler var ki bunu yeni yazılım olarak veriyor,yoksa ki sanmam telefonun güncel abi derdi :kop:benim makineler zeki küser tuvalete gider o derece :kop:

• Beğen
Tepkiler: alical33
alical33

alical33

Üye

benimkide turkcell den alınma.yeni güncelleme olarak 1232.5951.1249.1002 yi veriyor nsu benim teldede bu yüklü zaten ama demekki değişik bişeyler var ki bunu yeni yazılım olarak veriyor,yoksa ki sanmam telefonun güncel abi derdi :kop:benim makineler zeki küser tuvalete gider o derece :kop:
benimkinin hiç umrunda değil demekki güncellemiyom lan dedi resmen :kop2:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
"Nokia Care Suite" ile flaş atmaya gerek yok.
Flaş atmayı bilmeyen ve risk almak istemeyenler için "Nokia Software Updater" yeterli.

Nokia Software Updater telefonunuzu bağladığınızda otomatik olarak tanıyor ve yeni yazılım bulundu diyerek Navifirm'deki 1232.5951.1249.1001 (yada Turkcellden aldıysanız 1002) yazılımını gösteriyor. :oke:

Ben de birazdan deneyeceğim, bakalım yükleyecek mi...

Edit: Nokia Software Updater; Windows 8 - 64 Bit sistemde yazılımı indiriyor ancak güncelleme yapmak isteyince hata veriyor.

alical33

alical33

Üye

seninkini ufaktan iyi yetiştirememişsin hocam :emzik:
neyse artık büyüdü heralde trip atıyor olan oldu artık iş başa düştü :trip:

- - - Eklendi - - -

navi indiriyor %22 oldu arkadaş 1gb nin üztünde yazılım :D

• Beğen
Tepkiler: kimbilir_01
kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
neyse artık büyüdü heralde trip atıyor olan oldu artık iş başa düştü :trip:

- - - Eklendi - - -

navi indiriyor %22 oldu arkadaş 1gb nin üztünde yazılım :D

:kop: bende naviden indiriyorum mecburen. nsu da iş yok kapatıverdi uygulamayı dingil :off:

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
    Konu Sahibi
bekleyecez artık başka çare yok insinde flashı çakalım gitsin nsu yine trip atmassa :D

bu defa nsu bişey diyemez dalarım ona :ehe ncs ile yapacaz.telin hakkında bölümünün ss ini aldım bakim ne gibi değişikklik var ilk oraya bakıcam :oke:

alical33

alical33

Üye

bu defa nsu bişey diyemez dalarım ona :ehe ncs ile yapacaz.telin hakkında bölümünün ss ini aldım bakim ne gibi değişikklik var ilk oraya bakıcam :oke:
ncs hangisi bunun ya ben programı kurdumda nsu geldi app launcher geldi ama ncs diye bişey yok :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt