.Windows 8′de sorun mu var?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
.Windows 8′de sorun mu var?
Windows 8‘in en önemli sorunu Başlat menüsünün yokluğu veya Metro uygulamalarının masaüstü PC’lerde ne kadar işe yaradığı değil, pil ömrü olabilir.

Windows 8 çıkmadan önce taşınabilir notebook kategorilerinde yapılan testler, Windows 7′ye göre daha iyi bir bil ömrü sunuyordu. Ancak Windows 8′li notebook’lar, ortalama pil sürelerini aşağı çekti. LabRat’in iddiasına göre Ultra-taşınabilir notebook’ların pil ömrü (11-13 inç’lik notebook) Kasım ayında ortalama yarım saat azalırken, ince-ve hafif (12-14 inç) notebook’ların pil ömrü 10 dakika geriledi.

Windows 8′li notebook’ların pil ömrünün kısalmasının nedeninin, cihazların dokunmatik ekranları veya Windows 8′in kendisi olabileceği düşünülüyor. Microsoft’un Surface Pro tableti de pek de uzun sayılmayacak 4 saatlik bir pil ömrüne sahip olacak.

genso

Üye
windows 8 çok gıcık 7 ve vista gibiler en iyisi xp

everest22

everest22

Üye
2 şey 1.si xp le oyun oynamak çok zevksiz direct x 9 berbat ve 1 yil sonra xp yi microsoft bile desteklemiycek vista da haklisin berbat win7 en kisa surede win7ye geri donucem

win8deki sorunlar win8 yuklu tamamen herşeyi guncel soyle soyliyim eger pcye bişi yapmassan ses gidiyo ve onarman lazim ben win7 de telden pcye baglandiğim için internet için hiç internet gitmiyodu win8de internet 5 satte bir gidiyo

işte win8 baya hizli metroyu hiç beğenmedim win8 alcaksan alma win7 al daha iyi xp diyen arkadaş ne direct x ten nede oyunda n haberi var heralde sadece world exel kullanyo sisteminin kötü olduğuda aşikar xp berbat ben 3 yil xp kullandm win7 çok daha iyi win8 kullanyorum su an ve berbat çok hizli stabil oyun performansi iyi ama off işte win8 i begenmedm yha

Freedom Fighter

Freedom Fighter

Üye
6 aydır kullanıyorum tek sorun çok hızlı :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt