hmustafa19
Üye
Windows 8 De Olan Hatalar Ve Çözümleri
Arkadaşlar Ben bugün bir şey buldum .
Kaç gündür Nokia Pc suitle telefonumu bağlamaya çalışıyordum ama sürekli şebeke hatası veriyordu , bazende başka uygulama tarafından kullanılıyor gibi hatalar veriyordu , çok araştırma yaptım , nokia ile iletişime geçtim , Turkcell'e iletişime geçtim ama hiç biri çözüm bulamadı , Sonra bilgisayarı karıştırırken yenileme die birşey buldum , ne olduğunu bilmiyordum ama artık sıkılmıştım ne olursa olsun dedim ve tıkladım
Sonra resmen format attı bilgisayarıma ama hiç bir dosyamı , fotomu filan silmedi sadece bilgisayarı ilk açtığım güne dönderdi
, ve inanın bilgisayar eskisinden dahada hızlandı ve Uyumluluk sorunlarının tamamı giderildi , telefonumu bağladım hiç bir hata vermedi nete bağlandım , Sonra Crossfire europa oynayanlar bilir çoğu win8 kullananlarda sürekli xtrap hatası veriyordu , ve o bile düzeldi ,
Yenileme yaptığınızda bütün yüklediğiniz şeyler gidiyor ama dosyalarınızı silmiyor , özellikle programları yükerken onlarla birlikte gereksiz uygulamalar v.b filan yüklenen şeyleri kaldırmada bire bir , Ve daha önceden deneme süresi dolan bütün uygulamalara tekrardan ek süre geldi
mesela bende norton antivirüs vardı 60 gün daha geldi onun gibi ,
neyse bilmeyenler için gayet yararlı bence
konuyu şuan telefondan aciyorum , yenileme işlemini nerden yapılcanı bilmeyenler sorsunlar Pcye geçince cevaplarım ,
Iyi Geceler ..
Kaç gündür Nokia Pc suitle telefonumu bağlamaya çalışıyordum ama sürekli şebeke hatası veriyordu , bazende başka uygulama tarafından kullanılıyor gibi hatalar veriyordu , çok araştırma yaptım , nokia ile iletişime geçtim , Turkcell'e iletişime geçtim ama hiç biri çözüm bulamadı , Sonra bilgisayarı karıştırırken yenileme die birşey buldum , ne olduğunu bilmiyordum ama artık sıkılmıştım ne olursa olsun dedim ve tıkladım
Sonra resmen format attı bilgisayarıma ama hiç bir dosyamı , fotomu filan silmedi sadece bilgisayarı ilk açtığım güne dönderdi
, ve inanın bilgisayar eskisinden dahada hızlandı ve Uyumluluk sorunlarının tamamı giderildi , telefonumu bağladım hiç bir hata vermedi nete bağlandım , Sonra Crossfire europa oynayanlar bilir çoğu win8 kullananlarda sürekli xtrap hatası veriyordu , ve o bile düzeldi , Yenileme yaptığınızda bütün yüklediğiniz şeyler gidiyor ama dosyalarınızı silmiyor , özellikle programları yükerken onlarla birlikte gereksiz uygulamalar v.b filan yüklenen şeyleri kaldırmada bire bir , Ve daha önceden deneme süresi dolan bütün uygulamalara tekrardan ek süre geldi
mesela bende norton antivirüs vardı 60 gün daha geldi onun gibi ,neyse bilmeyenler için gayet yararlı bence
konuyu şuan telefondan aciyorum , yenileme işlemini nerden yapılcanı bilmeyenler sorsunlar Pcye geçince cevaplarım ,
Iyi Geceler ..