Uhops
Üye
Bütün bölümleri arabaları hileyle açtım ama skor hilesiz. Benzin bitmeyeydi...Hileli mi bu ya![]()

Bütün bölümleri arabaları hileyle açtım ama skor hilesiz. Benzin bitmeyeydi...Hileli mi bu ya![]()

Evet.Bilgisayardan mı ?![]()
Bir laptop var aynı Anti-Okul un gibi özellikleri iyi ama minion rush oyununu indircem sistem kaldırmaz diyor sizce neden ?Backgraund walpaper hd
radyo
aviary foto düzenleme
son depremler
evde spor
mesafeler
ilginçBir laptop var aynı Anti-Okul un gibi özellikleri iyi ama minion rush oyununu indircem sistem kaldırmaz diyor sizce neden ?
güncellemeleri yaptınız mıilginçgüncellemeleri yaptınız mı
Bir laptop var aynı Anti-Okul un gibi özellikleri iyi ama minion rush oyununu indircem sistem kaldırmaz diyor sizce neden ?
Yok daha hiç güncellenmediilginçgüncellemeleri yaptınız mı
bende 8 var kuruyorum oyunları sorun olmuyor bu arada hill climbi bulamadımWindows 8.1 gerektiriyor.
Arama yerine yazınbende 8 var kuruyorum oyunları sorun olmuyor bu arada hill climbi bulamadım
Bazı uygulamalar w8.1'i zorunlu tutuyor.bende 8 var kuruyorum oyunları sorun olmuyor bu arada hill climbi bulamadım

bende 8 var kuruyorum oyunları sorun olmuyor bu arada hill climbi bulamadım
çabuk takla atıyorum ama ya telde ki ayar yok mu fren kullanmıyorum ondan mı oluyor zevkli oyunmuşLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

arabanın önü havaya kalkarsa fren arkası havaya kalkarsa gaz basman gerekçabuk takla atıyorum ama ya telde ki ayar yok mu fren kullanmıyorum ondan mı oluyor zevkli oyunmuş![]()

iyiymiş sevdim başka var mı böylearabanın önü havaya kalkarsa fren arkası havaya kalkarsa gaz basman gerek![]()

iyiymiş sevdim başka var mı böyle![]()
: ama asphalt 8 yükleyebilirsin yada minion rush yada parking mania 
pcde grid 2 var asphalt oynamam böyle ufak oyunlar lazım can sıkıldıkça oynayacağım mesela derste: ama asphalt 8 yükleyebilirsin yada minion rush yada parking mania
![]()

asphaltta ufak zaten ama paralı zaten yapcde grid 2 var asphalt oynamam böyle ufak oyunlar lazım can sıkıldıkça oynayacağım mesela derste![]()
grid 2 ne zor bi oyundur ya kontrol baya zor 
ama sinir bozuyo o da 
Bende öyle oyun arıyorum. Ama başka yok heralde hill climp benzeri. Hill climpte cheat engine kullan para yap daha zevkli oluyorpcde grid 2 var asphalt oynamam böyle ufak oyunlar lazım can sıkıldıkça oynayacağım mesela derste![]()