Korsan 8.1lere de mi gelecek diyorsun yani?

mega bilmem neye yüklemişler ordan indirdim sabahSen ne ara yükledin sorun var mı?@İsmail
görünürde bi sorun yok program driver yükledim şimdide güncelleme yapıyom 
mega bilmem neye yüklemişler ordan indirdim sabahgörünürde bi sorun yok program driver yükledim şimdide güncelleme yapıyom
dilide tamamen Türkçe yaptım ama hava durumu maili falan olmadı. sanırım onları silip tekraar yüklemek gerek

yalnız bi sorun varAynen dil paketi onları etkilemez. Baştan indirirsin. Ben kullanmıyorum onları kaldırıcam direk![]()
sağ üst köşeye fareyi götürünce metro arayüzüne geçiş şeysi çalışmıyo birde yandex browser yönetici olarak çalıştırmazsan açılmıyo garip
startisbacki kaldırınca sorun düzeldi gibi 
evet şimdide sorun yok startisback naptıysaUygulama yükledikten sonra oldu ise normal. İlk yüklediğinde sorun yoktu sanırım?
8.1.1 için güncellenmesi gerekcek 
Evet güzel olmuş beğendim benBende kurdum. Sıkıntı yok![]()
mtrodaki açıkların masüstünde gözükmesi şahsen güzel 
Evet güzel olmuş beğendim benmtrodaki açıkların masüstünde gözükmesi şahsen güzel
![]()

Evette toplasak 10 cümle yokturTürkçe dil Update 1 için güncellenmemiş sanırım. Metro arayüzde uygulamalara sağ tıkladığımız zaman yazılar İngilizce görünüyor. Sorun olarak görmeye değmez ki 8 Nisan sonrası dil paketleri güncellenebilir![]()
erken davrandık ama güzel oldu bellek read olmadı hatası almadım. Ayın 20si gibi Türk forumlarında da çıkar Türkçe güncel sürüm
Onu indiririm formatlık için 
Evette toplasak 10 cümle yokturerken davrandık ama güzel oldu bellek read olmadı hatası almadım. Ayın 20si gibi Türk forumlarında da çıkar Türkçe güncel sürüm
Onu indiririm formatlık için
![]()
Evet bi hız hissetmiştim ben belki bundandırBen daha dokunmam şuan gayet iyi. RAM kullanımı düşmüş bu arada.

Evet bi hız hissetmiştim ben belki bundandır
Mağaza açılıyo zaten hemen pc açınca ama sorun şu uygulamaları açınca tam kapanmıyodu önceden ctrl+shift+esc yapıp bakınca kaptmama rağmen orda çalışıyolardı. Bunda deneme fırsatım olmadı ve 10 gün boyunca olmucakta. İnşAllah buda düzelmiştir..
Hızlı geçiş olduğu kesinde pcyş yavaşlatıyo gibi hissettim ben. Normal kullanımda sorun yok ama biraz zorlayınca pcyi onlarda etkili olmakta. Başka güncellemede inşAllahEvet biliyorum bu durumu. Hala devam ediyor. Bilgisayar ayarlarını değiştiri açıp kapatınca görev yöneticisinde hala çalışıyor gözüküyor. Microsoft metro uygulamaları için özellikle yapmış sanırım. En baştan beri devam ediyor çünkü. Daha hızlı geçiş olması için yapılmış olabilir.

Magneti verir misin pmden kardeşim?Özelden attım
Ayrıca yeni başlat menüsü gelecek ama daha sonra
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız