Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Metro uygulamalarını, masaüstünde görebiliyorsun, görev çubuğunda sabitleyip, görev çubuğuna küçültebiliyorsun. Görev çubuğuna küçültünce altta önizleme de yapabiliyorsun. Metro uygulamalarında yukarıda sağ üstte küçült, büyüt, kapat simgeleri eklendi ama otomatik kapanıyorlar, böylece göze kötü gelmiyor. Metro ekranına sağ tık menüsü eklenmiş, daha kullanışlı oluyor. Metro ekranında sağ üstte yalnızca hesap ismi yazıyordu yanına kapat ve search butonları eklenmiş, lüzumsuz olmuş bence. Bu ve bunun gibi şeyler...
Ben onu yüklüyeli oldu baya :)

Invoke

Invoke

Üye
O zaten güncelleme. :D

ANIL

ANIL

Admin
Resmi olanı yüklememişsin işte :D

ANIL

ANIL

Admin
Bu sorun çıkarır mı bana? :)

Sonuç olarak final sürümü kullanmıyorsun. Sorun çıkarabilir tabi. Final sürümde çıkarabilir belli olmuyor ama şuan bi sıkıntı yok. :D

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Uhops

Uhops

Üye
Canlı kutucukları da böyle renklendire biliyormuyuz pc'de

ozakin70

ozakin70

Üye
Hayir rastgele renk veriyor kutucuklara umarim gelir cunku cok karisiyor ve bi uyumsuzluk olusuyor

ANIL

ANIL

Admin
Aslında rastgele değil program ikonunun rengine göre değişiyor diyebiliriz. Şuan için sadece boyutları değiştirilebiliyor.

ozakin70

ozakin70

Üye
Aslında rastgele değil program ikonunun rengine göre değişiyor diyebiliriz. Şuan için sadece boyutları değiştirilebiliyor.
Rastgeleden kastim hani dagilima gore mesela grup yapiyoruz ornegim office vb. prog diyelim biri bi renk biri baska bi renk yani cok cıvıl cıvıl yek pare bi tasarim yok o anlamda gorseldeki gibi olursa cok daha iyi olacagini dusunuyorum sadelik ve uyum acisindan;)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
gericikoyluyobaz

gericikoyluyobaz

Üye
w,n 8.1 pro ya gectım dun... harıka yahu... wındows 7 hantallaşmıştı sureklı hata verıyodu pc suan wın 8.1 pro ıle ucuyo

ANIL

ANIL

Admin
Güncellemeleri kontrol edin Update 1 gelmiş olmalı. Saat farkından dolayı henüz gelmemiş olabilir o yüzden aşağıda yer alan linklerden isteyenler güncellemeleyi yükleyebilir.

Windows 8.1 Update x86:

(Windows Server 2012 R2 only)

Windows 8.1 Update x64:

(Windows Server 2012 R2 only)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Uptade 1 iso olarak gelmeyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Uptade 1 iso olarak gelmeyecek mi?

MSDN için sadece İngilizce versiyon geldi. Format attık dil paketi ile TR yaptık kullanıyoruz sıkıntı yok :D Kullanıcılara da kısa süre içerisinde yayınlanacak. Bugün yayınlanır belki.

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
MSDN için sadece İngilizce versiyon geldi. Format attık dil paketi ile TR yaptık kullanıyoruz sıkıntı yok :D Kullanıcılara da kısa süre içerisinde yayınlanacak. Bugün yayınlanır belki.
Şimdi onu bunu boşver bana gelecek mi :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
exp_l0it

exp_l0it

Üye
bu gece gelir heralde.. saat farkından dolayı henüz yayınlanmamış olmalı.. yarın yüklicez inşallah...

ANIL

ANIL

Admin
  • Beğen
Tepkiler: Mad EagLe
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Update üzerinden gelecek işte. Iso'yu orjinal lisansı olan kullanıcılar edinebilir nete düşecek orası ayrı ama henüz bir tarih yok.
iso istemiyom zaten pc üzerinden güncellensin yeter :)

Uhops

Uhops

Üye
iso istemiyom zaten pc üzerinden güncellensin yeter :)
Üstte linkteki .msu'ları yükle. Aynı güncelleme gibi olacak tek fark sen tıklıyacaksın üstüne kurarken :) Ben öyle kurdum sorun çıkmadı.

Üst Alt