Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Tam olarak sorduğum yeri anlamamıştım, İsmail. :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-

ANIL

ANIL

Admin
Sen ne ara yükledin sorun var mı? :D @İsmail

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Sen ne ara yükledin sorun var mı? :D @İsmail
mega bilmem neye yüklemişler ordan indirdim sabah :D görünürde bi sorun yok program driver yükledim şimdide güncelleme yapıyom :D

dilide tamamen Türkçe yaptım ama hava durumu maili falan olmadı. sanırım onları silip tekraar yüklemek gerek

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
mega bilmem neye yüklemişler ordan indirdim sabah :D görünürde bi sorun yok program driver yükledim şimdide güncelleme yapıyom :D

dilide tamamen Türkçe yaptım ama hava durumu maili falan olmadı. sanırım onları silip tekraar yüklemek gerek

Aynen dil paketi onları etkilemez. Baştan indirirsin. Ben kullanmıyorum onları kaldırıcam direk :D

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Aynen dil paketi onları etkilemez. Baştan indirirsin. Ben kullanmıyorum onları kaldırıcam direk :D
yalnız bi sorun var :D sağ üst köşeye fareyi götürünce metro arayüzüne geçiş şeysi çalışmıyo birde yandex browser yönetici olarak çalıştırmazsan açılmıyo garip :hmmmstartisbacki kaldırınca sorun düzeldi gibi :hmmm

ANIL

ANIL

Admin
Uygulama yükledikten sonra oldu ise normal. İlk yüklediğinde sorun yoktu sanırım?

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Uygulama yükledikten sonra oldu ise normal. İlk yüklediğinde sorun yoktu sanırım?
evet şimdide sorun yok startisback naptıysa :D 8.1.1 için güncellenmesi gerekcek :)

• Beğen
Tepkiler: ANIL
ANIL

ANIL

Admin
Bende kurdum. Sıkıntı yok :oke:

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Evet güzel olmuş beğendim ben :) mtrodaki açıkların masüstünde gözükmesi şahsen güzel :D

Türkçe dil Update 1 için güncellenmemiş sanırım. Metro arayüzde uygulamalara sağ tıkladığımız zaman yazılar İngilizce görünüyor. Sorun olarak görmeye değmez ki 8 Nisan sonrası dil paketleri güncellenebilir :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende rus kırması wi8 vsr 8.1 e hiç birşey silinmeden update mümkün mü :D

ismail

ismail

Üye
Türkçe dil Update 1 için güncellenmemiş sanırım. Metro arayüzde uygulamalara sağ tıkladığımız zaman yazılar İngilizce görünüyor. Sorun olarak görmeye değmez ki 8 Nisan sonrası dil paketleri güncellenebilir :D
Evette toplasak 10 cümle yoktur :D erken davrandık ama güzel oldu bellek read olmadı hatası almadım. Ayın 20si gibi Türk forumlarında da çıkar Türkçe güncel sürüm :) Onu indiririm formatlık için :)

ANIL

ANIL

Admin
Evette toplasak 10 cümle yoktur :D erken davrandık ama güzel oldu bellek read olmadı hatası almadım. Ayın 20si gibi Türk forumlarında da çıkar Türkçe güncel sürüm :) Onu indiririm formatlık için :)

Ben daha dokunmam şuan gayet iyi. RAM kullanımı düşmüş bu arada.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Ben daha dokunmam şuan gayet iyi. RAM kullanımı düşmüş bu arada.
Evet bi hız hissetmiştim ben belki bundandır :)
Mağaza açılıyo zaten hemen pc açınca ama sorun şu uygulamaları açınca tam kapanmıyodu önceden ctrl+shift+esc yapıp bakınca kaptmama rağmen orda çalışıyolardı. Bunda deneme fırsatım olmadı ve 10 gün boyunca olmucakta. İnşAllah buda düzelmiştir..

ANIL

ANIL

Admin
Evet bi hız hissetmiştim ben belki bundandır :)
Mağaza açılıyo zaten hemen pc açınca ama sorun şu uygulamaları açınca tam kapanmıyodu önceden ctrl+shift+esc yapıp bakınca kaptmama rağmen orda çalışıyolardı. Bunda deneme fırsatım olmadı ve 10 gün boyunca olmucakta. İnşAllah buda düzelmiştir..

Evet biliyorum bu durumu. Hala devam ediyor. Bilgisayar ayarlarını değiştiri açıp kapatınca görev yöneticisinde hala çalışıyor gözüküyor. Microsoft metro uygulamaları için özellikle yapmış sanırım. En baştan beri devam ediyor çünkü. Daha hızlı geçiş olması için yapılmış olabilir.

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Evet biliyorum bu durumu. Hala devam ediyor. Bilgisayar ayarlarını değiştiri açıp kapatınca görev yöneticisinde hala çalışıyor gözüküyor. Microsoft metro uygulamaları için özellikle yapmış sanırım. En baştan beri devam ediyor çünkü. Daha hızlı geçiş olması için yapılmış olabilir.
Hızlı geçiş olduğu kesinde pcyş yavaşlatıyo gibi hissettim ben. Normal kullanımda sorun yok ama biraz zorlayınca pcyi onlarda etkili olmakta. Başka güncellemede inşAllah :)

Baranbaris

Baranbaris

Üye
Invoke

Invoke

Üye
Bilgisayar hızlandı bayağı, iyi oldu format. :D Update 1de az çok performans iyileştirmesi de var sanırım.

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Adamlara bak konuyu iyice illegale dökmüşler :D

• Beğen
Tepkiler: 0MG90, GDDR5, -Börteçine- ve 1 kişi daha

Üst Alt