Nasıl vermez 7 nisanda mı verecek denildi yaWindows vermez güncellemeyi. 8.1 Update 1'i kendin indirip kurmalısın.
Olur iste versinde o kadarcik bekleriz bu arada yandexi kotuleyenlere burdan slm yarimsaatte indi sabah format atcam ins.14 nisanda.![]()
orjinal olmadığı için vermeyebilirOlur iste versinde o kadarcik bekleriz bu arada yandexi kotuleyenlere burdan slm yarimsaatte indi sabah format atcam ins.
8den 8.1 e gecistede guncelleme alanlar oldugu icin umutluyum hem bize kurma izni veriyorsa guncellemede verebilir diye dusunuyorumorjinal olmadığı için vermeyebilir
benim etrafımdaki çakma 8lerin hiçbirine 8.1 update vermedi8den 8.1 e gecistede guncelleme alanlar oldugu icin umutluyum hem bize kurma izni veriyorsa guncellemede verebilir diye dusunuyorum
Bakalim verecek deniliyor bagzi forumlarda ins verir olmadi biz kurarizbenim etrafımdaki çakma 8lerin hiçbirine 8.1 update vermedi
Bendeki 8.1 güncel ocak14 sorunlu galiba zaten bellek read hatası veriyo arada. yada kurduğum bi uygulama sorunlu..Update 1 8 Nisan'da diğer update gibi herkese gelecek arkadaşlar. Windows Update üzerinden gelecek çünkü. 8.1 daha büyük bir güncelleme ve store üzerinden geldiği için orjinal olması gerekiyordu.
Benim tavsiyem 8.1 kurup o kadar güncelleme yapmak yerine direk 8.1 Update 1 iso dosyasını indirip format atmanız.
Update 1 8 Nisan'da diğer update gibi herkese gelecek arkadaşlar. Windows Update üzerinden gelecek çünkü. 8.1 daha büyük bir güncelleme ve store üzerinden geldiği için orjinal olması gerekiyordu.
Benim tavsiyem 8.1 kurup o kadar güncelleme yapmak yerine direk 8.1 Update 1 iso dosyasını indirip format atmanız.
neyini anlamadın la öyle diyo işteKorsan 8.1lere de mi gelecek diyorsun yani?
bende kurdum demin şimdi ordan yazıyom