Windows 8-8.1 Kullanıcılar Kulübü ( İpuçları - Soru(n)lar ve Çözümler - Sohbet )

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
Atlanmıyor :D

Yönetici tarafından düzenlendi:
  • Beğen
Tepkiler: ANIL ve -Börteçine-

ANIL

ANIL

Admin
Burada paylaşmayalım ne olur ne olmaz :D

Sıkıntı çıkmaz umarım. Sonra KMS basıcaz zaten :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
Invoke

Invoke

Üye
Zaten sana yazmıştım. =P :D

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine- ve ANIL
ozakin70

ozakin70

Üye

Sööömüüüürrrr;D
Güncellemeyi duyunca hemen 8.1 i indirmeye başladım update 1 sabırsızlıkla bekliyorum ve beklicem windows versin güncellemeyi;)

• Beğen
Invoke

Invoke

Üye
Windows vermez güncellemeyi. 8.1 Update 1'i kendin indirip kurmalısın.

burakcan42

Üye
14 nisanda. :D

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
ozakin70

ozakin70

Üye
  • Beğen
ismail

ismail

Üye
8den 8.1 e gecistede guncelleme alanlar oldugu icin umutluyum hem bize kurma izni veriyorsa guncellemede verebilir diye dusunuyorum
benim etrafımdaki çakma 8lerin hiçbirine 8.1 update vermedi

• Beğen
Tepkiler: GDDR5
Invoke

Invoke

Üye
Vermez. 8 den 8.1'e orijinal olanlara verdi. Yine 8.1 orijinal kullananlara Update 1 gelir ama size gelmez.

• Beğen
exp_l0it

exp_l0it

Üye
bizde win 8.1 sp1 iso sundan kurarız :ehe

• Beğen
ANIL

ANIL

Admin
Update 1 8 Nisan'da diğer update gibi herkese gelecek arkadaşlar. Windows Update üzerinden gelecek çünkü. 8.1 daha büyük bir güncelleme ve store üzerinden geldiği için orjinal olması gerekiyordu.

Benim tavsiyem 8.1 kurup o kadar güncelleme yapmak yerine direk 8.1 Update 1 iso dosyasını indirip format atmanız.

• Beğen
ozakin70

ozakin70

Üye
Evt bende öyle biliyorum ama bazilari israr ediyor gelmeyecek diye

• Beğen
ismail

ismail

Üye
Update 1 8 Nisan'da diğer update gibi herkese gelecek arkadaşlar. Windows Update üzerinden gelecek çünkü. 8.1 daha büyük bir güncelleme ve store üzerinden geldiği için orjinal olması gerekiyordu.

Benim tavsiyem 8.1 kurup o kadar güncelleme yapmak yerine direk 8.1 Update 1 iso dosyasını indirip format atmanız.
Bendeki 8.1 güncel ocak14 sorunlu galiba zaten bellek read hatası veriyo arada. yada kurduğum bi uygulama sorunlu..

Invoke

Invoke

Üye

Korsan 8.1lere de mi gelecek diyorsun yani?

• Beğen
Tepkiler: ANIL ve -Börteçine-

Üst Alt